Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=агропродовольчий бізнес<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Гордійчук, Антоніна
(кандидат економічних наук; Луцький національний технічний університет).
Інституціональні форми розвитку харчової промисловості в регіонах аграрної спеціалізації / А. Гордійчук> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 11
. - С. 80-82. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338:45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Харчова промисловість
Экономика
Пищевая промышленность
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
регіональна економіка
--
аграрні регіони
--
сільськогосподарські регіони
--
інституціоналізм
--
ринок продовольства
--
продовольчий ринок
--
інвестиційний потенціал харчової промисловості
--
агропромислові кластери
--
агропродовольчий
бізнес
--
сільськогосподарська інтеграція
--
економічна інтеграція
--
аграрна політика
--
сільськогосподарська сировина
--
пищевая промышленность
--
региональная экономика
--
аграрные регионы
--
сельскохозяйственные регионы
--
институционализм
--
рынок продовольствия
--
продовольственный рынок
--
институциональный потенциал пищевой промышленности
--
агропромышленные кластеры
--
агропродовольственный бизнес
--
сельскохозяйственная интеграция
--
экономическая интеграция
--
аграрная политика
--
сельскохозяйственное сырье
Анотація:
Обгрунтовується доцільність імплементації у систему економічних відносин перспективних інституціональних форм розвитку харчової промисловості. Увага акцентується на необхідності інтеграції суб'єктів продовольчого
бізнес
у як основної передумови нарощення інвестиційного потенціалу харчової промисловості в регіонах аграрної спеціалізації. Доводиться своєчасність формування кластерних структур з метою узгодження пріоритетів розвитку харчової промисловості з домінантами соціально-економічного піднесення окремих регіонів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)