Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Левченко, Юлія Григорівна@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій).
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- продукция пищевой промышленности -- продукція харчової промисловості -- профессиональные квалификации -- професійні кваліфікації -- підвищення кваліфікації -- повішение квалификации -- качество персонала -- якість персоналу -- якість праці -- качество труда -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- управление качеством -- управління якістю -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

2.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Комплекс заходів з удосконалення системи управління якістю продукції [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 9. - С. 106-109 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
маркетинговая политика предприятий -- маркетингова політика підприємств -- управление качеством -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- организация производства -- організація виробництва -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспроможність продукції -- потребители продукции -- споживачі продукції -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь
Анотація: На підприємствах з виробництва хлібопекарських виробів управління якістю здійснюється вибірково, без чіткого взаємозв'язку всіх функцій системи управління якістю, в умовах недостатнього врахування впливу на якість основних організаційно-економічних факторів, а також адміністративних важелів. Комплексне вирішення цих питань у галузі дозводить підвищити якість та конкурентоспроможність продукції підприємств зазначеного виду діяльності.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

3.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університу харчових технологій).
    Оцінка ефективності діяльності підприємств хлібопекарської галузі [Текст] : (на прикладі ДП "Вінницяхліб" ПАТ "Концерн "Хлібопром") / Ю. Г. Левченко, Ю. Т. Тимкова // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 87-91 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР-2ВІН)в7-86
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2012-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2012-2014 рр.

   Украина
    Україна

    Винница

    Вінниця

Кл.слова (ненормовані):
финансовый анализ -- фінансовий аналіз -- предприятия хлебопекарской промышленности -- підприємства хлібопекарської промисловості -- производственные предприятия -- виробничі підприємства -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- экономическая диагностика -- економічна діагностика -- эффективность хлебопекарских предприятий -- ефективність хлібопекарських підприємств
Анотація: Для досягнення високої ефективності процесу виробництва на підприємствах хлібопекарської галузі недостатньо мати сучасне технологічне обладнання та високоякісні предмети праці, для цього необхідна ефективна організаційна система зв'язків між виробниками та споживачами продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Тимкова, Ю.Т. (студентка; Національний університт харчових технологій); Винницахлеб, ГП \о нем\

Знайти схожі

4.


    Гудима, О. В. (студентка; Національний університет харчових технологій; м.Київ).
    Основні стратегії розвитку аграрного сектору України [Текст] / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 5. - С. 12-15 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.32(4УКР)г-1
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика сельского хозяйства, 2014-2015 гг.

   Економіка сільського господарства, 2014-2015 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
аграрное производство -- аграрне виробництво -- агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- государственная экономическая политика -- державна економічна політика -- государственное регулирование сельского хозяйства -- державне регулювання сільського господарства -- национальные экономики -- національні економіки -- конкурентоспособность сельского хозяйства -- конкурентоспроможність сільського господарства -- реформирование сельского хозяйства -- реформування сільського господарства -- сельскохозяйственное растениеводство -- сільськогосподарське рослинництво -- стабильное развитие -- сталий розвиток -- терминология -- термінологія -- экономическая стабилизация -- економічна стабілізація -- зарубіжний досвід -- зарубежный опыт
Анотація: Аграрний сектор займає досить важливе місце в економіці країни. Він є важливою стратегічною галуззю національної економіки, що забезпечує продовольчу безпеку та продовольчу незалежність нашої держави, дає значній частині населення країни робочі місця. Ефективне функціонування всього господарства і добробут людей напряму залежать від рівня розвитку аграрного сектору в країні.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Украина-2020, стратегия стабильного развития \о произв.\

Знайти схожі

5.


    Іванченко, А. С. (студентка; Національний університет харчових технологій; м.Київ).
    Стан та тенденції експорту аграрного сектору на європейському ринку [Текст] / А. С. Іванченко, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 5. - С. 15-18 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.32(4УКР)в-5 + 65.428(4)в-05
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика сельского хозяйства

   Економіка сільського господарства

   Внешняя торговля

   Зовнішня торгівля

   Украина
    Україна

    Европа

    Європа

Кл.слова (ненормовані):
аграрный сектор -- аграрний сектор -- агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- беспошлинные квоты -- безмитні квоти -- внешнеторговый оборот -- внешнеэкономическая деятельность -- зовнішньоекономчна діяльність -- ВЭД -- ЗЕД -- европейские стандарты -- європейські стандарти -- европейский рынок -- європейський ринок -- импорт продукции -- імпорт продукції -- иностранные инвестиции -- іноземні інвестиції -- международные торговые коммуникации -- міжнародні торговельні комунікації -- інвестиції в сільське господарство -- прямі іноземні сільського господарства -- инвестиции в сельское хозяйство -- прямые иностранные инвестиции в сельское хозяйство -- экспорт продукции -- експорт продукції
Анотація: У сучасних умовах розвитку глобалізаційних та інтеграційних процесів входження України до світової економічної спільноти є досить вагомим пріоритетом розбудови країни. Тому відносини з Європейським Союзом набувають для України особливого значення при визначенні власних перспектив і напрямів підвищення рівня міжнародних торгівельних комунікацій та конкурентоспроможності продукції вітчизняної економіки загалом та аграрного сектору зокрема.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Европейский Союз, международная организация \о нем\Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\

Знайти схожі

6.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Розробка та обгрунтування антикризових заходів на підприємстві [Текст] / Ю. Г. Левченко, А. В. Ківер // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 5. - С. 66-69 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
антикризисные программы предприятий -- антикризові програми підприємств -- антикризове управління молокопереробними підприємствами -- антикризисное управление молокоперерабатывающими предприятиями -- молокоперерабатывающая промышленность -- молокопереробна промисловість -- объемы производства -- обсяги виробництва -- конкурентоспособность молокоперерабатывающих предприятий -- конкурентоспроможність молокопереробних підприємств -- превентивные диагностические методы -- превентивні діагностичні методи -- статистические данные -- статистичні дані -- экономическая безопасность предприятий -- економічна безпека підприємств
Анотація: В умовах кризи головною метою підприємства є досягнення та підтримання в допустимих межах змін фактичного рівня його конкурентоспроможності. Негативні наслідки кризи впливають на величину прибутку, зростання збитку, що значно ослаблює їх економічний потенціал та безпеку діяльності, знижує ефективність суб'єкта господарської діяльності. Розроблення та обґрунтування антикризових заходів забезпечить вихід підприємства з кризи або недопущення появи кризових явищ.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Ківер, А.В. (студент; Національний університет харчових технологій; м.Київ)

Знайти схожі

7.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Ресурсне забезпечення ефективного функціонування підприємства [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. С. Бондаренко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 10. - С. 27-31 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

Кл.слова (ненормовані):
материальные ресурсы -- матеріальні ресурси -- нематериальные ресурсы -- нематеріальні ресурси -- оборотные средства предприятий -- оборотні кошти підприємств -- основные средства предприятий -- основні засоби підприємств -- отличительные признаки -- відмінні ознаки -- ресурсный потенциал предприятий -- ресурсний потенціал підприємств -- ресурсы предприятий -- ресурси підприємств -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- финансовые ресурсы -- фінансові ресурси -- экономическая эффективность -- економічна ефективність -- эффективное функционирование предприятий -- ефективне функціонування підприємств
Анотація: Досліджено сутність ресурсного забезпечення та його вплив на ефективне функціонування підприємства, визначено основні ознаки та характеристики ресурсного забезпечення підприємства, особливу увагу зосереджено на його складових елементах.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Ю.С. (студентка кафедри економіки і права Національного університту харчових технологій); Налоговый кодекс Украины \о произв.\Податковий кодекс України \о произв.\

Знайти схожі

8.


    Канівець, Юлія Григорівна (студентка Національного університету харчових технологій).
    Формування та використання фінансових ресурсів підприємства [Текст] / Ю. І. Канівець, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 56-62 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы предприятия

   Фінанси підприємства

Кл.слова (ненормовані):
финансовые ресурсы предприятий -- фінансові ресурси підприємств -- готовая продукция -- готова продукція -- задолженности предприятий -- заборгованості підприємств -- финансы предприятий -- фінанси підприємств -- фінансова стійкість підприємств -- финансовая стойкость предприятий -- макроэкономические подходы -- макроекономічні підходи -- микроэкономические подходы -- мікроекономічні підходи -- незавершенное производство -- незавершене виробництво -- прибыль предприятий -- прибуток підприємств -- расходы предприятий -- витрати підприємств -- терминология -- термінологія
Анотація: Потенційні можливості функціонування суб'єктів господарювання визначаються обсягом ресурсів, які ними контролюються та від володіння якими очікуються майбутні економічні вигоди. Найважливішими вважається забезпеченість фінансовими ресурсами, наявність яких свідчить про потенційну можливість забезпечити потребу в будь-якому іншому виді ресурсів. На жаль, в сучасних умовах господарювання підприємства мало уваги приділяють удосконаленню процесу формування та використання фінансових ресурсів. Тому дане питання є актуальним для кожного підприємства. Авторами розглянуто формування та використання фінансових ресурсів підприємства. Розкрито економічний зміст фінансових ресурсів; охарактеризовано джерела формування фінансових ресурсів, виявлено чинники, які мають значний вплив на формування фінансових ресурсів, запропоновано шляхи та напрями удосконалення формування та використання фінансових ресурсів підприємства.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

9.


    Заїнчковський, А. О. (доктор економічних наук; професор; завідувач кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2017. - № 4. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.497г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Организация производства

   Організація виробництва

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- инновационная политика -- інноваційна політика -- качество -- якість -- НИОКР -- НДДКР -- оценочная методология -- оціночна методологія -- инновационно активные предприятия -- інноваційно активні підприємства -- инновационные продукты -- інноваційні продукти -- управленческие системы -- управлінські системи
Анотація: Запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України); Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

10.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Управління фінансовим потенціалом підприємства [Текст] / Ю. Г. Левченко, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2017. - № 10. - С. 56-60 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы предприятий

   Фінанси підприємств

Кл.слова (ненормовані):
денежные фонды -- грошові фонди -- конкурентные позиции -- конкурентні позиції -- стратегическое управление предприятиями -- стратегічне управління підприємствами -- оптимизация финансовых потоков -- оптимізація фінансових потоків -- оценочные методы -- оціночні методи -- потенциальные возможности -- потенційні можливості -- терминология -- термінологія -- эффективность управления предприятиями -- ефективність управління підприємствами -- финансы предприятий -- фінанси підприємств -- финансовая диагностика -- фінансова діагностика -- финансовая система предприятия -- фінансова система підприємства -- финансовый потенциал -- фінансовий потенціал -- финансовые источники -- фінансові джерела -- экономические категории -- економічні категорії
Анотація: Фінансовий потенціал підприємства - це складна, динамічна система, що складається з елементів, які взаємопов'язані та взаємозумовлені. В свою чергу елементи залежать від рівня розвитку підприємства, конкурентної позиції на ринку, ефективності системи управління, а також від можливості залучати та поєднувати окремі види джерел фінансування. Розкрито теоретичні основи визначення сутності поняття «фінансовий потенціал підприємства», його роль та призначення. З метою збільшення позитивного фінансового результату, головним завданням управління фінансовим потенціалом підприємства вважається оптимізація фінансових потоків. Описано та охарактеризовано сучасні методи діагностики фінансового потенціалу, а також розкрито їх переваги та недоліки.


Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Гриценко, А.О. (студентка Національного університету харчових технологій)

Знайти схожі

 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)