Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>A=Висоцька, Ірина Миколаївна@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Висоцька
,
Ірина
Миколаївна
(аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Добровільна сертифікація як інструмент забезпечення якості аграрної продукції [Текст] / І. М.
Висоцька
> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. -
№ 6
. - С. 101-108 : рис.-5. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
--
аграрна продукція
--
аграрна продукция
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
продукти харчування
--
продукты питания
--
якість продуктів харчування
--
качество продуктов питания
--
якість аграрної продукції
--
качество аграрной продукции
--
безпека продуктів харчування
--
безопасность продуктов питания
--
добровільна сертифікація
--
добровольная сертификация
Анотація:
Висвітлено останні законодавчі ініціативи у сфері забезпечення і контролю якості та беспечності продуктів харчування, що наслідують європейські. Окреслено основні зміни й вимоги до операторів ринку, а саме у питанні запровадження систем НАССР та забезпечення простежуваності. Визначено, що таке перекладення відповідальності за якість і безпечність харчових продуктів на учасників ланцюга їх постачання стало поштовхом для запровадження добровільної сертифікації, а також розроблених для них Настанов з доброї практики. Систематизовано основні фактори впливу на якість проведення аудитів та інспектування сертифікаційним органом і на основі базової графічної моделі розглянуто можливі напрями її поліпшення.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)