Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Іванюта, Т. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств молокопереробної галузі як чинників економічної безпеки / Т. М. Іванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 11. - С. 118-122 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в6-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2003-2012 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внешние факторы -- зовнішні фактори -- внутренние факторы -- внутрішні фактори -- экономическая безопасность предприятий -- економічна безпека підприємств -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- угрозы -- загрози
Анотація: Із розвитком господарських відносин та інтеграційних процесів все актуальнішими стають питання, пов'язані зі станом економічної безпеки підприємств, який являє собою здатність протистояти небезпекам та використовувати наявні можливості, що дозволить підвищити ефективність управління сьогодні та гарантувати розвиток у майбутньому.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Аналіз стану кондитерської галузі та виявлення чинників економічної безпеки / Т. М. Іванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 12. - С. 99-103 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в6-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2003-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
кондитерская отрасль -- кондитерська галузь -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- економічна безпека підприємств -- экономическая безопасность предприятий -- рыночные угрозы -- ринкові загрози
Анотація: Із розвитком інтеграційних процесів, а також наявністю кризових тенденцій все актуальнішими стають питання, пов'язані зі станом економічної безпеки підприємств, що передбачає здатність протистояти небезпекам та загрозам, а також використовувати наявні та потенційні можливості. Виявлення небезпек та можливостей, а також їх врахування дозволить підвищити ефективність управління бізнесом сьогодні та гарантувати розвиток у майбутньому.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Ринок пивобезалкольних напоїв : вплив на економічну безпеку підприємств, виявлення можливостей та загроз / Т. М. Іванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 1. - С. 67-70 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР)в7-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2003-2012 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
пивобезалкогольная отрасль -- пивобезалкогольна галузь -- отраслевая динамика -- галузева динаміка -- рыночные возможности -- ринкові можливості -- рыночные угрозы -- ринкові загрози -- предприятия пивобезалкогольной отрасли -- підприємства пивобезалкогольної галузі -- экономическая безопасность предприятий -- економічна безпека підприємств
Анотація: Кризовий стан економіки та розвиток інтеграційних процесів посилюють необхідність дослідження стану економічної безпеки підприємств, що передбачає здатність протистояти небезпекам та загрозам, а також використовувати наявні та потенційні можливості. Виявлення небезпек та можливостей, а також їхнє врахування дозволить підвищити ефективність управління бізнесом сьогодні та гарантувати розвиток у майбутньому.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

4.


    Скопенко, Н. С. (доктор економічних наук; професор Національного уніерситету харчових технологій).
    Визначення факторів ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами харчової промисловості [Текст] / Н. С. Онопенко, Т. М. Ванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 9. - С. 133-135 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в7-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- инновационная деятельность предприятий -- інноваційна діяльність підприємств -- рынок продуктов питания -- ринок продуктів харчування -- оценочные методы -- оціночні методи -- риск-менеджмент -- ризик-менеджмент -- рыночные риски -- ринкові ризики -- целевые рынки -- цільові ринки
Анотація: Проведено аналіз факторів ризику підприємств харчової промисловості в процесі вибору цільового ринку, що забезпечує можливість формування структури чинників ризику та можливих негативних наслідків їхнього впливу, визначення узагальнених видів ризику, які є типовими для будь-якого підприємства. Ідентифікація та визначення основних факторів ризиків, впровадження ризик-менеждменту є невід'ємною складовою успішної інноваційної діяльності на підприємстві.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Іванюта, Т.М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій); Рошен, Киевская кондитерская фабрика \о ней\

Знайти схожі

5.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій).
    Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу [Текст] / Т. М. Іванюта, Г. О. Берсенева // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 71-75 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2000-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- качество продукции -- якість продукції -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность торговых марок -- конкурентоспроможність торгових марок -- масложировой комплекс -- олійно-жировий комплекс -- национальные экономики -- національні економіки -- отраслевая динамика -- галузева динаміка -- подсолнечное масло -- соняшникова олія -- рейтинговое оценивание -- рейтингове оцінювання -- торговые марки -- торговельні марки -- украинские товаропризводители -- українські товаровиробники
Анотація: Розглянуто тенденції та динаміку розвитку олійно-жирової галузі України за останні роки. Досліджено конкурентні позиції продукції олійно-жирового комплексу України на світовому ринку. Проведено аналіз і оцінку найпоширеніших торгових марок соняшникової олії за основними показниками конкурентоспроможності.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Берсенева, Г.О. (магістр; Національний уніерситет харчових технологій); Днепропетровский масло-экстракционный завод \о нем\Полтавский масло-экстракционный завод \о нем\; Приколотнянский масло-экстракционный завод \о нем\

Знайти схожі

6.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Економічне обгрунтування поняття адаптації підприємства [Текст] / Т. М. Іванюта, Г. О. Берсенева // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 6. - С. 32-35. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

Кл.слова (ненормовані):
адаптация предприятий -- адаптація підприємств -- антикризисное управление -- антикризове управління -- поведенческие особенности -- поведінкові особливості -- ситуативность управления -- ситуативність управління -- терминология -- термінологія
Анотація: Розглянуто основні підходи до визначення сутності понять «адаптація» та «адаптація підприємства». Проаналізовано праці науковців та практиків відносно цих понять та сформовано власне бачення трактування «адаптації підприємства».

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Берсенева, Г.О. (магістр; Національний уніерситет харчових технологій)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)