Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>U=664<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Темчишина, Ю. Л.
(кандидат економічних наук; Національний університет харчових технологій).
Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 5
. - С. 75-79. - (Аграрний менеджмент і підприємництво). - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
65.01.21
УДК
664
Рубрики:
Харчова промисловість
Пищевая промышленность
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
економіка промисловості
--
экономика промышленности
--
глобалізація
--
глобализация
--
синергетизм
--
синергетична стабільність
--
синергетическая стабильность
--
біфуркація
--
бифуркация
--
производственные предприятия
--
виробничі підприємства
--
стабільність підприємств
--
стабильность предприятий
Анотація:
Досліджено теоретичні аспекти синергетичного підходу в формуванні стабільності діяльності виробничого підприємства та його характерні особливості у харчової промисловості в умовах активізації глобалізаційних процесів в економіці.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М. (кандидат економічних наук; Національний університет харчових технологій)
Знайти схожі
>
2.
Сичевський, М. П.
(доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; Інститут продовольчих ресурсів НААН України; м. Київ).
Інститут з новими завданнями та підходами / М. П. Сичевський> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. -
№ 5
. - С. 9-11. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - фото . - ISSN 2225-2975
УДК
621.798
664
Рубрики:
Пакувальні матеріали
Упаковочные материалы
Кл.слова (ненормовані):
продовольчі ресурси
--
продовольственные ресурсы
--
наукові заклади
--
научные учреждения
--
напрями діяльності інститутів
--
направления деятельности институтов
--
методики контролю якості продукції
--
методики контроля качества продукции
Анотація:
Про діяльність Інституту продовольчих ресурсів з наукового забезпечення розвитку пакувальної продукції для харчової промисловості.
Дод.точки доступу:
Інститут продовольчих ресурсів \о нем\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)