Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Темчишина, Ю. Л. (кандидат економічних наук; Національний університет харчових технологій).
    Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 5. - С. 75-79. - (Аграрний менеджмент і підприємництво). - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Харчова промисловість
   Пищевая промышленность

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- економіка промисловості -- экономика промышленности -- глобалізація -- глобализация -- синергетизм -- синергетична стабільність -- синергетическая стабильность -- біфуркація -- бифуркация -- производственные предприятия -- виробничі підприємства -- стабільність підприємств -- стабильность предприятий
Анотація: Досліджено теоретичні аспекти синергетичного підходу в формуванні стабільності діяльності виробничого підприємства та його характерні особливості у харчової промисловості в умовах активізації глобалізаційних процесів в економіці.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М. (кандидат економічних наук; Національний університет харчових технологій)

Знайти схожі

2.


    Сичевський, М. П. (доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; Інститут продовольчих ресурсів НААН України; м. Київ).
    Інститут з новими завданнями та підходами / М. П. Сичевський // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 5. - С. 9-11. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - фото . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Пакувальні матеріали
   Упаковочные материалы

Кл.слова (ненормовані):
продовольчі ресурси -- продовольственные ресурсы -- наукові заклади -- научные учреждения -- напрями діяльності інститутів -- направления деятельности институтов -- методики контролю якості продукції -- методики контроля качества продукции
Анотація: Про діяльність Інституту продовольчих ресурсів з наукового забезпечення розвитку пакувальної продукції для харчової промисловості.


Дод.точки доступу:
Інститут продовольчих ресурсів \о нем\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)