Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Етнологія, 20 ст. кін.-21 ст. поч.<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Курінна, Марина.
    Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок ХХІ століття) [Текст] / Марина Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Література : 14 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 63.52
Рубрики: Етнологія, 20 ст. кін.-21 ст. поч.
   Этнология, 20 ст. кон.-21 ст. нач.

   Україна
    Украина

    Запорізька область

    Запорожская область

Кл.слова (ненормовані):
поаседневная едаеда -- етнографія України -- повсякденна їжа -- кулінарні традиції -- национальные меньшинства Украины -- національні меншини в Україні -- традиционное питание -- традиційне харчування -- українська народна їжа -- украинская народная еда -- чешські переселенці -- чешские переселенцы -- типи страв -- типы блюд -- хліб -- хлеб -- виготовлення хлібу -- приготовление хлеба -- печені борошняні вироби -- печеніе мучніе изделия -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- молочні вироби -- молочные изделия
Анотація: У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)