Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=яблучний оцет<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Миронова, А. В. (генеральний директор).
    Оцет може бути корисним тільки якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 3. - С. 51-53 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техніка
   Стандартизація. Контроль якості

   Техника

   Стандартизация. Контроль качества

Кл.слова (ненормовані):
натуральний оцет -- яблучний оцет -- оцтова кислота -- харчова сировина -- бальзамічний оцет -- етиловий спирт -- натуральный уксус -- яблочный уксус -- уксусная кислота -- пищевое сырье -- бальзамический уксус -- этиловый спирт
Анотація: У статті подано корисну для споживача інформацію щодо оцту, що потрібно знати аби купувати дійсно якісний оцет. Адже не всі замислюються, що під загальною назвою "оцет" можуть "ховатися" зовсім різні за складом продукти.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)