Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=яблучний оцет<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Миронова, А. В.
(генеральний директор).
Оцет
може бути корисним тільки якщо його виготовлено з харчової сировини / А. В. Миронова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. -
№ 3
. - С. 51-53 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Кл.слова (ненормовані):
натуральний
оцет
--
яблучний
оцет
--
оцтова кислота
--
харчова сировина
--
бальзамічний
оцет
--
етиловий спирт
--
натуральный уксус
--
яблочный уксус
--
уксусная кислота
--
пищевое сырье
--
бальзамический уксус
--
этиловый спирт
Анотація:
У статті подано корисну для споживача інформацію щодо оцту, що потрібно знати аби купувати дійсно якісний
оцет
. Адже не всі замислюються, що під загальною назвою "
оцет
" можуть "ховатися" зовсім різні за складом продукти.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)