Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=энергетическая ценность рациона<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Кириленко, Іван Григорович (доктор економічних наук; професор; член-кореспондент НААН; заступник голови Комітету Верховної Ради України з питтань науки і освіти).
    Продовольча безпека України в світлі сучасних тенденцій світової економіки [Текст] / І. Г. Кириленко, В. Є. Івченко, В. В. Дем’янчук // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2017. - № 8. - С. 5-14 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка сільського господарства

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
аграрний сектор -- аграрный сектор -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- споживання продуктів харчування -- потребление продуктов питания -- енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- виробництво сільськогосподарської продукції -- производство сельскохозяйственной продукции -- експорт сільськогосподарської продукції -- экспорт сельскохозяйственной продукции -- ціни на продукти харчування -- цены на продукты питания -- індекси споживчих цін -- индексы потребительских цен -- державна політика -- государственная политика -- адміністративно-територіальна реформа -- административно-территориальная реформа
Анотація: Проведено аналіз динаміки виробництва основної продукції сільського господарства України й фондів споживання продуктів харчування населення України за період 2013-2017 років (з урахуванням відповідних очікувань і прогнозів). Досліджено основні індикатори продовольчої безпеки, зокрема, показники достатності споживання основних продуктів харчування, їх економічної доступності, енергетичної цінності раціону у 2013-2015 роках, визначені оцінки достатності споживання основних продуктів харчування в Україні у 2016-2017 роках. Надано пропозиції стосовно поточних і довгострокових заходів у забезпечення продовольчої безпеки держави.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Івченко, Вадим Євгенович (заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин); Дем’янчук, Володимир Віталійович (кандидат сільськогосподарських наук; помічник-консультант народного депутата України)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)