Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=споживання молочної продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Чугаєвська, С. В.
    Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції : наукові дослідження / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Молочна галузь
   Молочная отрасль

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- сировина -- сырье -- переробка молока -- переработка молока -- готова продукція -- готовая продукция -- якість молочної подукції -- качество молочной продукции -- споживання молочної продукції -- потребление молочной продукции -- санітарно-гігієнічні властивості молочної сировини -- санитарно-гигиенические свойства молочного сырья -- показники конкурентоспроможності -- показатели конкурентоспособности
Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)