Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ринок продукції свинарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Мазуренко, Олена Василівна (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; провідний науковий співробітник відділу організації наукових досліджень та інноваційного розвитку; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Ринок продукції свинарства в системі продовольчого забезпечення країни [Text] / О. В. Мазуренко // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2017. - № 10. - P60-63 : рис. - статья на англ. языке. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка сільського господарства

   Економіка сільського господарства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
аграрний сектор -- аграрный сектор -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- продовольче забезпечення -- продовольственное обеспечение -- продовольчі ринки -- продовольственные рынки -- ринок продукції свинарства -- рынок продукции свиноводства -- виробництво свинини -- производство свинины -- інфраструктура ринку свинини -- инфраструктура рынка свинины -- державна підтримка -- государственная поддержка
Анотація: Відзначається, що перехід галузі свинарства на ринкові засади і практика функціонування ринку до раніше накопичених завдань додав нові, розв'язання яких ускладнюється різким скороченням державної підтримки, диспаритетом цін, зростанням вартості комбікормів, порушенням економічних відносин та іншими негативними моментами. У цих умовах не вдалося підвищити ефективність виробництва свинини й функціонування її ринку. Він розвивається стихійно через нерозвиненість інфраструктури, слабку інформаційну забезпеченість господарюючих суб'єктів, значну частку посередників, недосконалість механізму ринкових відносин між сільськогосподарськими товаровиробниками та переробними підприємствами, сферою реалізації свинини і продуктів її переробки. Подальший розвиток ринку продукції свинарства має здійснюватися за державної підтримки, освоєння сучасних технологій ведення виробництва, економного витрачання фінансових і матеріальних ресурсів, ефективної взаємодії виробників та ключових споживачів продукції свинарства, оптимізації її товарообороту.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)