Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=підприємства харчової галузі<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Кокодей, Татьяна
(кандидат экономических наук; Севастопольский национальный технический университет).
Моделирование оптимального стратегического выбора предприятия пищевой отрасли / Т. Кокодей> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. -
№ 11
. - С. 56-58 : рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка
харчової
промисловості
Экономика
Экономика пищевой промышленности
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
економіка
харчової
промисловості
--
харчова промисловість
--
галузі
економіки
--
підприємства
харчової
галузі
--
конкурентоспроможність підприємств
--
моделювання вибору
--
моделювання оптимального вибору
--
моделювання оптимального стратегічного вибору
--
стратегії підприємств
--
багатокомпонентні стратегії
--
варіативність середовища
--
поліциклічна варіативність середовища
--
вплив середовища
--
прогнозування впливів середовища
--
інтерактивно-попереджуючі реакції
--
экономика пищевой промышленности
--
пищевая промышленность
--
отрасли экономики
--
предприятия пищевой отрасли
--
конкурентоспособность предприятий
--
моделирование выбора
--
моделирование оптимального выбора
--
моделирование оптимального стратегического выбора
--
стратегии предприятий
--
многокомпонентные стратегии
--
вариативность среды
--
полициклическая вариативность среды
--
влияние среды
--
прогнозирование влияний среды
--
интерактивно-упреждающие реакции
Анотація:
Разработана модель оптимального стратегического выбора предприятия пищевой отрасли в условиях полициклической вариативности среды. Моделирование основывается на предложенной трактовке стратегии предприятия как интерактивно-упреждающей реакции на изменчивость среды.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)