Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=отрасль свиноводства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Мазуренко, Олена Василівна (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; провідний науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Управління конкурентоспроможністю суб'єктів господарювання в галузі свинарства [Текст] / О. В. Мазуренко // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2017. - № 3. - С. 71-76 : табл.; рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка сільського господарства

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
аграрний сектор -- аграрный сектор -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- свинарство -- свиноводство -- галузь свинарства -- отрасль свиноводства -- продукція свинарства -- продукция свиноводства -- виробництво продукції свинарства -- производство продукции свиноводства -- конкурентоспроможність продукції свинарства -- конкурентоспособность продукции свиноводства -- управління конкурентоспроможністю -- управление конкурентоспособностью -- процес управління конкурентоспроможністю -- процесс управления конкурентоспособностью -- концепції управління конкурентоспроможністю -- концепции управления конкурентоспособностью -- стратегії управління конкурентоспроможністю -- стратегии управления конкурентоспособностью -- якість продукції -- качество продукции -- обсяги виробництва -- объемы производства
Анотація: Запропоновано визначення категорій "конкурентоспроможність господарюючих суб'єктів галузі свинарства" та "управління конкурентоспроможністю суб'єктів галузі свинарства". Розроблено схему процесу управління конкурентоспроможністю суб'єктів господарювання в галузі свинарства, сформовано стратегію збільшення обсягів виробництва та поліпшення якості продукції свинарства, запропоновано концепцію управління конкурентоспроможністю свинарських підприємств.улювання розвитку конкурентоспроможного виробництва продукції свинарства.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)