Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=молочно-восковая спелость<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Дослідження спектрів відбиття
посівів озимої пшениці
молочно
-воскової стиглості в зоні червоного краю як потенційних індикаторів дистанційної диференціації гетерогенності рослинного покриву / Г. М. Жолобак [та ін.]> // Доповіді Національної академії наук України. - 2012. -
№ 10
. - С. 103-108 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
УДК
528.8
ББК
26.13
Рубрики:
Геодезия
Дистанционное зондирование
Геодезія
Дистанційне зондування
Кл.слова (ненормовані):
дистанційне зондування
--
дистанционное зондирование
--
озима пшениця
--
озимая пшеница
--
молочно
-воскова стиглість
--
молочно
-
восковая
спелость
--
індикатори дистанційної диференціації
--
индикаторы дистанционного дифференциации
--
диференціація рослинного покриву
--
дифференциация растительного покрова
Анотація:
Висвітлено результати досліджень спектрів відбиття посівів озимої пшениці
молочно
-воскової стиглості в зоні червоного краю як потенційних індикаторів дистанційної диференціації гетерогенності рослинного покриву.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Жолобак, Г. М.; Шпортюк, 3. М.; Сибірцева, О. М.; Дует, С. С.
Знайти схожі
>
2.
Технологія створення напоїв
з використанням волоського горіху [Текст] / І. С. Тюрікова [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 194-200 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
663.86
Рубрики:
Пищевые производства
Харчові виробництва
Производство безалкогольных напитков
Виробництво безалкогольних напоїв
Кл.слова (ненормовані):
технології створення напоїв
--
технологии создания напитков
--
напої
--
напитки
--
волоський горіх
--
грецкий орех
--
молочно
-воскова стиглість
--
молочно
-
восковая
спелость
--
екстракти
--
экстракты
--
топінамбур
--
топинамбур
--
алича
--
алыча
Анотація:
Обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі, полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність.
Дод.точки доступу:
Тюрікова, І. С. (кандидат технічних наук); Пересічний, М. І. (доктор технічних наук); Рогова, Н. В. (кандидат технічних наук); Непомяща, О. О. (здобувач)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)