Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочно-восковая спелость<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Дослідження спектрів відбиття посівів озимої пшениці молочно-воскової стиглості в зоні червоного краю як потенційних індикаторів дистанційної диференціації гетерогенності рослинного покриву / Г. М. Жолобак [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2012. - № 10. - С. 103-108 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ . - ISSN 1025-6415
УДК
ББК 26.13
Рубрики: Геодезия
   Дистанционное зондирование

   Геодезія

   Дистанційне зондування

Кл.слова (ненормовані):
дистанційне зондування -- дистанционное зондирование -- озима пшениця -- озимая пшеница -- молочно-воскова стиглість -- молочно-восковая спелость -- індикатори дистанційної диференціації -- индикаторы дистанционного дифференциации -- диференціація рослинного покриву -- дифференциация растительного покрова
Анотація: Висвітлено результати досліджень спектрів відбиття посівів озимої пшениці молочно-воскової стиглості в зоні червоного краю як потенційних індикаторів дистанційної диференціації гетерогенності рослинного покриву.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Жолобак, Г. М.; Шпортюк, 3. М.; Сибірцева, О. М.; Дует, С. С.

Знайти схожі

2.


   
    Технологія створення напоїв з використанням волоського горіху [Текст] / І. С. Тюрікова [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 194-200 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Харчові виробництва

   Производство безалкогольных напитков

   Виробництво безалкогольних напоїв

Кл.слова (ненормовані):
технології створення напоїв -- технологии создания напитков -- напої -- напитки -- волоський горіх -- грецкий орех -- молочно-воскова стиглість -- молочно-восковая спелость -- екстракти -- экстракты -- топінамбур -- топинамбур -- алича -- алыча
Анотація: Обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі, полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність.



Дод.точки доступу:
Тюрікова, І. С. (кандидат технічних наук); Пересічний, М. І. (доктор технічних наук); Рогова, Н. В. (кандидат технічних наук); Непомяща, О. О. (здобувач)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)