Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=м'ясо-молочна продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Про внесення змін
до Інструкції з бухгалтерського обліку податку на додану вартість : наказ Міністерства фінансів України від 18 травня 2009 р. № 675> // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2009. -
№ 7
. - С. 3
УДК
657.1(083.133)
Рубрики:
Бухгалтерский учет
Нормативные документы, 2009 г.
Бухгалтерський облік
Нормативні документи, 2009 р.
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет
--
нормативные документы
--
инструкции
--
налог на добавленную стоимость
--
приказы Министерства финансов
--
перерабатывающие предприятия
--
м
ясо
-
молочна
я продукция
--
дотация
--
сельськохозяйственные товаропроизводители
--
расчеты по налогам
--
бухгалтерський облік
--
нормативні документи
--
податок на додану вартість
--
накази Міністерства фінансів
--
переробна промисловість
--
м'
ясо
-
молочна
продукція
--
дотація
--
сільськогосподарські товаровиробники
--
розрахунки за податками
Анотація:
Зміни до Інструкції з бухгалтерського обліку податку на додану вартість.
Утримувачі документа:
ДНУЗТ
Дод.точки доступу:
Міністерство фінансів України \про нього\; Інструкція з бухгалтерського обліку податку на додану вартість \о произв.\
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (27.07.2009р. Інв.2817ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Віткін, Л.
(доктор технічних наук; професор Університету економіки та права "КРОК"; головний консультант).
Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’
ясо
переробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. -
№ 5
. - С. 57-61 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
м’
ясо
переробні підприємства
--
м
ясо
перерабатывающие предприятия
--
виробництво небезпечної продукції
--
производство опасной продукции
--
ступень ризиків небезпечності
--
степень рисков опасности
--
експертна оцінка
--
экспертная оценка
--
небезпечна
продукція
--
опасная продукция
--
управління ризиками продукції
--
управление рисками продукции
--
м'
ясо
-
молочна
продукція
--
м
ясо
-
молочна
я продукция
--
математичне моделювання
--
математическое моделирование
--
регресійний аналіз
--
регрессионный анализ
--
методи статистичного оброблення
--
методы статистической обработки
Анотація:
Запропоновано модель оцінювання ризику виробництва небезпечної продукції м’
ясо
переробним підприємством на основі таких методів оцінювання ризиків, як експертна оцінка, попарне порівняння та регресійний аналіз.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\17.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Лапач, С. (кандидат фізико-математичних наук; доцент); Ролько, О. (інженер з якості)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)