Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=люцерна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Організаційно-економічні передумови органічного кормовиробництва в Україні / О. М. Рибаченко [и др.] // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 10. - С. 33-37 : табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Экономика аграрного производства
   Економіка аграрного виробництва

Кл.слова (ненормовані):
органічне землеробство -- органическое земледелие -- органічне виробництво -- органическое производство -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- люцерна -- виробніча собівартість -- производственная себестоимость -- екологізація аграрного виробництва -- экологизация аграрного производства -- кормові культури -- кормовые культуры -- органічні технології -- органические технологии -- органічні корми -- органические корма -- зелений корм -- зеленый корм
Анотація: Визначено організаційні, правові й економічні умови для розвитку вітчизняного органічного виробництва, окреслено основні міжнародні важелі його регулювання, у тому числі в галузі кормовиробництва. На прикладі вирощування люцерни показано технологічні особливості, доведено економічну ефективність розвитку органічного кормовиробництва.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М. (кандидат економічних наук; завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Воронецька, І. С. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Спринчук, Н. А. (кандидат економічних наук, старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Корнійчук, О. О. (заступник директора Наукового інноваційно-технологічного центру Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН)

Знайти схожі

2.


    Безусов, А. Т. (доктор технических наук).
    Влияние эффекторов пектинметилэстеразы люцерны на кинетику деэтерификации пектиновых веществ [Текст] / А. Т. Безусов, Т. И. Никитчина // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 145-149 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Основные процессы и аппараты пищевых производств

   Харчові виробництва

   Основні процеси і апарати харчових виробництв

Кл.слова (ненормовані):
пектиновые вещества -- пектинові речовини -- ферменти -- пектинметилэстераза -- пектинметилестераза -- пирокатехин -- ионы кальция -- іони кальцію -- люцерна -- скорость реакции -- швидкість реакції -- аппараты пищевых производств -- апарати харчових виробництв
Анотація: Исследованы возможности регулирования ферментативной активности и использования пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны для дэетерификации яблочного пектина, с использованием моделирования ферментативной реакции в присутствии эффекторов. Проведена экспериментальная оценка представителей активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны. Установлено влияние эффекторов путем изменения константы Михаэлиса и максимальной скорости реакции в результате взаимодействия активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны, как со свободной формой фермента, так и с фермент-субстратным комплексом.



Дод.точки доступу:
Никитчина, Т. И. (кандидат технических наук)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)