Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=люцерна<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Організаційно-економічні передумови органічного
кормовиробництва в Україні / О. М. Рибаченко [и др.]> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 10
. - С. 33-37 : табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.75
УДК
338.43:633.2
Рубрики:
Экономика аграрного производства
Економіка аграрного виробництва
Кл.слова (ненормовані):
органічне землеробство
--
органическое земледелие
--
органічне виробництво
--
органическое производство
--
кормовиробництво
--
кормопроизводство
--
люцерна
--
виробніча собівартість
--
производственная себестоимость
--
екологізація аграрного виробництва
--
экологизация аграрного производства
--
кормові культури
--
кормовые культуры
--
органічні технології
--
органические технологии
--
органічні корми
--
органические корма
--
зелений корм
--
зеленый корм
Анотація:
Визначено організаційні, правові й економічні умови для розвитку вітчизняного органічного виробництва, окреслено основні міжнародні важелі його регулювання, у тому числі в галузі кормовиробництва. На прикладі вирощування люцерни показано технологічні особливості, доведено економічну ефективність розвитку органічного кормовиробництва.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М. (кандидат економічних наук; завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Воронецька, І. С. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Спринчук, Н. А. (кандидат економічних наук, старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Корнійчук, О. О. (заступник директора Наукового інноваційно-технологічного центру Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН)
Знайти схожі
>
2.
Безусов, А. Т.
(доктор технических наук).
Влияние эффекторов пектинметилэстеразы люцерны на кинетику деэтерификации пектиновых веществ [Текст] / А. Т. Безусов, Т. И. Никитчина> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 145-149 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
663/664
Рубрики:
Пищевые производства
Основные процессы и аппараты пищевых производств
Харчові виробництва
Основні процеси і апарати харчових виробництв
Кл.слова (ненормовані):
пектиновые вещества
--
пектинові речовини
--
ферменти
--
пектинметилэстераза
--
пектинметилестераза
--
пирокатехин
--
ионы кальция
--
іони кальцію
--
люцерна
--
скорость реакции
--
швидкість реакції
--
аппараты пищевых производств
--
апарати харчових виробництв
Анотація:
Исследованы возможности регулирования ферментативной активности и использования пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны для дэетерификации яблочного пектина, с использованием моделирования ферментативной реакции в присутствии эффекторов. Проведена экспериментальная оценка представителей активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны. Установлено влияние эффекторов путем изменения константы Михаэлиса и максимальной скорости реакции в результате взаимодействия активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны, как со свободной формой фермента, так и с фермент-субстратным комплексом.
Дод.точки доступу:
Никитчина, Т. И. (кандидат технических наук)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)