Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=критичні точки контролю<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Водянка, Л. Д.
Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції : наукові повідомлення / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко> // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. -
№ 1
. - С. 185-194 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. 194. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
338.439:614.3:637.5
Рубрики:
Харчова промисловість
Пищевая промышленность
Україна
Украина
Чернівецька область
Черновицкая область
Кл.слова (ненормовані):
система управління якістю
--
система управления качеством
--
критичні
точки
контролю
--
критические
точки
контроля
--
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
складові якості органічної продукції
--
составляющие качества органической продукции
--
система аналізу ризиків і
критичні
точки
контролю
--
НАССР
--
підприємства харчової промисловості
--
предприятия пищевой промышленности
--
безпечність продукції
--
безопасность продукции
Анотація:
Обгрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок
контролю
(НАССР) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок констролю.
Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА
Доп.
точки
доступа:
Кутаренко, Н. Я.; ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" \о нем\Чернівецький хлібокомбінат, ПАТ \о нем\
Знайти схожі
>
2.
621.317
В 47
Остап’юк, С.
Встановлення параметрів мікробіологічних ризиків у критичних точках
контролю
технологічного процесу виробництва пастеризованого молока / Соломія Остап’юк> //
Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / ред. Б. І. Стадник. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2016. -
Вип. 77
. - С. 183-187. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
637.1
Рубрики:
Тваринництво
Животноводство
Кл.слова (ненормовані):
критичні
точки
контролю
--
критические
точки
контроля
--
мікробіологічні ризики
--
микробиологические риски
--
пастеризоване молоко
--
пастеризованное молоко
--
харчовий ланцюг
--
пищевая цепь
--
мезофільні аеробні й факультативно анаеробні мікроорганізми
--
мезофильные аэробные и факультативно анаэробные микроорганизмы
Доп.
точки
доступа:
Стадник, Б. І. \ред.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)