Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=кон'юнктурний аналіз ринків<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Артімонова, І. В.
(кандидат е
кон
омічних наук; доцент Білоцерківського національного аграрного університету).
Інформаційно-методичне забезпечення оцінки
кон
'юнктури продовольчого ринку / І. В. Артімонова> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. -
№ 1
. - С. 81-84 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5с-5
Рубрики:
Э
кон
омика
Е
кон
оміка
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Кл.слова (ненормовані):
информационные системы
--
інформаційні системи
--
методы оценки
--
методи оцінки
--
перерабатывающие отрасли
--
переробні галузі
--
продовольственные товары
--
продовольчі товари
--
рыночная емкость
--
ринкова місткість
--
рыночная
кон
ъюнктура
--
ринкова
кон
'юнктура
--
рыночное предложение
--
ринкова пропозиція
--
рыночный спрос
--
ринковий попит
--
системные параметры
--
системні параметри
--
кон
'юнктура продовольчого ринку
--
кон
ъюктура продовольственного рынка
--
кон
ьюктурный анализ рынков
--
кон
'
юнктурний
аналіз
ринків
--
модель вивчення
кон
'юнктури продовольчого ринку
--
модель изучения
кон
ъюктуры продовольственного рынка
Анотація:
Запропоновано модель вивчення
кон
'юнктури продовольчого ринку. Сформовано інформаційно-методичну базу проведення
аналіз
у та оцінки
кон
'юнктури ринку продовольчих товарів. Розглянуто сукупність показників ринкової
кон
'юнктури, які забезпечують інформаційну систему, та розкрито значення параметрів факторів, що впливають на формування продовольчого ринку. Обгрунтовано рекомендації щодо розвитку галузей виробництва, переробки і розподілу продовольчої продукції.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)