Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=журавлина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Биканова, М. В.
    Технологія борошняних кондитерських виробів спеціального призначення для людей, які займаються розумовою працею [Текст] / М. В. Биканова, К. В. Куниця, О. В. Леонов // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2017. - Вип. 53(1274). - С. 53-59 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Пищевые производства
   Кондитерское производство

   Харчові виробництва

   Кондитерське виробництво

Кл.слова (ненормовані):
борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- технології приготування -- технологии приготовления -- журавлина -- клюква -- корінь імбиру -- корень имбиря -- волоські горіхи -- грецкие орехи -- вироби спеціального призначення -- изделия специального назначения
Анотація: Представлено результати досліджень щодо використання нових рецептурних компонентів в технології борошняних кондитерських виробів. На підставі одержаних результатів встановлено доцільність використання обраних рецептурних компонентів (журавлина, корінь імбиру, волоський горіх) при виробництві випечених кондитерських виробів – кейк попсів. Для одержаних зразків кондитерських виробів досліджено органолептичні показники, визначено вміст глютену, розрахунковим методом встановлено харчову і енергетичну цінність, вміст вітамінів і мінералів. Визначено, що використання запропонованих інгредієнтів дозволяє створити продукт підвищеної харчової цінності з одночасним зниженням енергетичної, та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів.


Дод.точки доступу:
Куниця, К. В.; Леонов, О. В.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)