Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=екологічно чисті продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Кім, Рені Бо
(доцент Бізнес-школи Університету Хяньянь; м.Сеул; Південна Корея; PhD (економіка)).
Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування / Р. Б. Кім> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 1
. - С. 359-366 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5в6-5
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Кл.слова (ненормовані):
защита прав потребителей
--
захист прав споживачів
--
качество продукции
--
якість продукції
--
клиентское восприятие
--
клієнтське сприйняття
--
опасные продукты питания
--
небезпечні
продукти
харчування
--
оповещение о рисках
--
сповіщення про ризики
--
пищевая промышленность
--
харчова промисловість
--
потребительская безопасность
--
споживча безпека
--
потребительская информация
--
споживча інформація
--
потребительские риски
--
споживчі ризики
--
продовольственные кризисы
--
продовольчі кризи
--
довіра споживачів
--
доверие потребителей
--
СМИ
--
ЗМІ
--
средства массовой информации
--
засоби масової інформації
--
экологично чистотые продукты
--
екологічно
чисті
продукти
Анотація:
Показано, що споживачі стають все більш свідомими стосовно безпеки,
екологічно
ї чистоти і корисності продуктів харчування, оскільки у світі назріває продуктова криза і безпека продуктів стає глобальною проблемою. Погана репутація відносно донесення інформації про небезпечні
продукти
харчуваня може спрямувати розвиток харчової промисловості і збільшувати недовіру споживачів. Сприйняття споживачами харчових ризиків тісно пов'язане з тим, як ЗМІ подають цю інформацію. Розглянуто вплив чинників сповіщення про ризики на клієнтське сприйняття, підкреслено важливість сповіщення про ризики, пов'язані з продуктами. Висновки дослідження дають уявлення про чинники, що визначають відгук споживачів на донесення інформації про небезпечні
продукти
.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
2.
Хумарова, Н.
(доктор економічних наук; вчений секретар ІПРЕЕД НАН України; старший науковий співробітник).
Фінансові аспекти адаптації України до міжнародного
екологічно
го партнерства / Н. Хумарова, А. Мартієнко> // Фінанси України : науково-теоретичний та інформаційно-практичний журнал . - 2013. -
№ 12
. - С. 60-69 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
338:502.3
ББК
65.28
Рубрики:
Економіка
Екологічна безпека
Экономика
Экологическая безопасность
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
міжнародне екологічне партнерство
--
екологічне партнерство
--
природокористування
--
охорона природи
--
охорона навколишнього середовища
--
нормативно-правове регулювання
--
міжнародні конвенції охорони довкілля
--
конвенції ЄС
--
екологічні інвестиції
--
фінансування
екологічно
ї політики
--
екологічні платежі
--
екологічний податок
--
ринок
екологічно
чистих продуктів
--
екологічно
чисті
продукти
--
международное экологическое партнерство
--
экологическое партнерство
--
природопользование
--
охрана природы
--
охрана окружающей среды
--
нормативно-правовое регулирование
--
международные конвенции охраны природы
--
конвенции ЕС
--
экологические инвестиции
--
финансирование экологической политики
--
экологические платежи
--
экологический налог
--
рынок экологически чистых продуктов
--
экологически чистые продукты
Анотація:
Розглянуто фінансові аспекти адаптації України до міжнародного співробітництва у сфері охорони довкілля. Проаналізовано вітчизняне законодавство, що регулює питання екології, інституційну базу управління природокористуванням, джерела його фінансування. Зроблено висновок, що головною умовою успішного
екологічно
го партнерства є ефективне використання коштів, які надаються на ці цілі.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Мартієнко, А.; Віденська конвенція про охорону озонового шару \о произв.\Кіотський протокол \о произв.\; Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\; Европейский Союз, международная организация \о нем\; ЕС, международная организация \о нем\; ЄС, міжнародна організація \о нем\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
3.
Мороз, М. В.
Значення основних аспектів раціонального харчування та екологічних продуктів для здоров´я людини / М. В. Мороз> // Екологічний Вісник : науково-популярний екологічний журнал. - 2015. -
№ 1
. - С. 19-21 : іл., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
504:613.2
Рубрики:
Екологія
Экология
Медицина
Кл.слова (ненормовані):
правильне харчування
--
правильное питание
--
набір продуктів
--
набор продуктов
--
порушення режиму харчування
--
нарушение режима питания
--
нормальна підтримка життя людини
--
нормальная поддержка жизни человека
--
вітаміни
--
витамины
--
екологічно
чисті
продукти
--
экологически чистые продукты
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ Прим. 1 - (вільний)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)