Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=екологічно чисті продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Кім, Рені Бо (доцент Бізнес-школи Університету Хяньянь; м.Сеул; Південна Корея; PhD (економіка)).
    Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування / Р. Б. Кім // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 1. - С. 359-366 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.422.5в6-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Торговля отдельными видами товаров

   Торгівля окремими видами товарів

Кл.слова (ненормовані):
защита прав потребителей -- захист прав споживачів -- качество продукции -- якість продукції -- клиентское восприятие -- клієнтське сприйняття -- опасные продукты питания -- небезпечні продукти харчування -- оповещение о рисках -- сповіщення про ризики -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- потребительская безопасность -- споживча безпека -- потребительская информация -- споживча інформація -- потребительские риски -- споживчі ризики -- продовольственные кризисы -- продовольчі кризи -- довіра споживачів -- доверие потребителей -- СМИ -- ЗМІ -- средства массовой информации -- засоби масової інформації -- экологично чистотые продукты -- екологічно чисті продукти
Анотація: Показано, що споживачі стають все більш свідомими стосовно безпеки, екологічної чистоти і корисності продуктів харчування, оскільки у світі назріває продуктова криза і безпека продуктів стає глобальною проблемою. Погана репутація відносно донесення інформації про небезпечні продукти харчуваня може спрямувати розвиток харчової промисловості і збільшувати недовіру споживачів. Сприйняття споживачами харчових ризиків тісно пов'язане з тим, як ЗМІ подають цю інформацію. Розглянуто вплив чинників сповіщення про ризики на клієнтське сприйняття, підкреслено важливість сповіщення про ризики, пов'язані з продуктами. Висновки дослідження дають уявлення про чинники, що визначають відгук споживачів на донесення інформації про небезпечні продукти.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Хумарова, Н. (доктор економічних наук; вчений секретар ІПРЕЕД НАН України; старший науковий співробітник).
    Фінансові аспекти адаптації України до міжнародного екологічного партнерства / Н. Хумарова, А. Мартієнко // Фінанси України : науково-теоретичний та інформаційно-практичний журнал . - 2013. - № 12. - С. 60-69 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.28
Рубрики: Економіка
   Екологічна безпека

   Экономика

   Экологическая безопасность

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
міжнародне екологічне партнерство -- екологічне партнерство -- природокористування -- охорона природи -- охорона навколишнього середовища -- нормативно-правове регулювання -- міжнародні конвенції охорони довкілля -- конвенції ЄС -- екологічні інвестиції -- фінансування екологічної політики -- екологічні платежі -- екологічний податок -- ринок екологічно чистих продуктів -- екологічно чисті продукти -- международное экологическое партнерство -- экологическое партнерство -- природопользование -- охрана природы -- охрана окружающей среды -- нормативно-правовое регулирование -- международные конвенции охраны природы -- конвенции ЕС -- экологические инвестиции -- финансирование экологической политики -- экологические платежи -- экологический налог -- рынок экологически чистых продуктов -- экологически чистые продукты
Анотація: Розглянуто фінансові аспекти адаптації України до міжнародного співробітництва у сфері охорони довкілля. Проаналізовано вітчизняне законодавство, що регулює питання екології, інституційну базу управління природокористуванням, джерела його фінансування. Зроблено висновок, що головною умовою успішного екологічного партнерства є ефективне використання коштів, які надаються на ці цілі.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Мартієнко, А.; Віденська конвенція про охорону озонового шару \о произв.\Кіотський протокол \о произв.\; Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\; Европейский Союз, международная организация \о нем\; ЕС, международная организация \о нем\; ЄС, міжнародна організація \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

3.


    Мороз, М. В.
    Значення основних аспектів раціонального харчування та екологічних продуктів для здоров´я людини / М. В. Мороз // Екологічний Вісник : науково-популярний екологічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 19-21 : іл., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Екологія
   Экология

   Медицина

Кл.слова (ненормовані):
правильне харчування -- правильное питание -- набір продуктів -- набор продуктов -- порушення режиму харчування -- нарушение режима питания -- нормальна підтримка життя людини -- нормальная поддержка жизни человека -- вітаміни -- витамины -- екологічно чисті продукти -- экологически чистые продукты -- мінеральні речовини -- минеральные вещества


Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ Прим. 1 - (вільний)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)