Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=готова продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


    Чугаєвська, С. В.
    Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції : наукові дослідження / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Молочна галузь
   Молочная отрасль

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- сировина -- сырье -- переробка молока -- переработка молока -- готова продукція -- готовая продукция -- якість молочної подукції -- качество молочной продукции -- споживання молочної продукції -- потребление молочной продукции -- санітарно-гігієнічні властивості молочної сировини -- санитарно-гигиенические свойства молочного сырья -- показники конкурентоспроможності -- показатели конкурентоспособности
Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

2.


    Подолянчук, Олена Анатоліївна (кандидат економічних наук; Вінницький національний аграрний університет).
    Готова продукція як об'єкт обліку сільськогосподарських підприємств / О. А. Подолянчук, І. С. Захарчук // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 2. - С. 18-22 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

Кл.слова (ненормовані):
готова продукція -- тлумачення термінів -- оборотні активи -- сільскогосподарські підприємства -- підприємства АПК -- сільськогосподарська продукція -- аграрна продукція -- облік готової продукції -- продукція АПК -- бухгалтерський облік -- готовая продукция -- толкование терминов -- оборотные активы -- сельскохозяйственные предприятия -- предприятия АПК -- сельскохозяйственная продукция -- аграрная продукция -- учет готовой продукции -- продукция АПК -- бухгалтерский учет
Анотація: Проведено дослідження дефініції поняття "готова продукція". Авторами обгрунтовано власне визначення досліджуваної категорії з метою внесення пропозицій щодо удосконалення методичних підходів обліку.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_2\4.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Захарчук, Ілона Сергіївна (студентка; Вінницький національний аграрний університет)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Організаційні основи планування якості продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, І. Є. Куріньова // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 6. - С. 126-129 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.290(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия, 2000-2014 гг.

   Економіка підприємства, 2000-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- управление качеством -- управління якістю -- организационная системность -- організаційна системність -- планирование качества продукции -- планування якості продукції -- качество продукции -- якість продукції -- економічне моделювання -- экономическое моделирование
Анотація: Будь-який процес управління, в тому числі процес управління якістю продукції, базується на виконанні певних функцій. Першою за важливістю функцією в системі управління якістю продукції є планування, на якій утворюються основи забез¬печення якості готової продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Куріньова, І.Є. (студентка Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

4.


    Григорців, М. В. (кандидат економічних наук; доцент національного університету харчових технологій).
    Ланцюги та стадії життєвого циклу якості продукції [Текст] / М. В. Григорців // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 10. - С. 109-112 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.290(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

   Теория управления качеством

   Теорія управління якістю

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- якість продукції -- качество продукции -- жизненные циклы качества продукции -- життєві цикли якості продукції -- организационные стадии -- організаційні стадії -- планування продукції -- планирование продукции -- проектирование продукции -- проектування продукції -- эксплуатация продукции -- експлуатація продукції -- послепродажное обслуживание -- післяпродажне обслуговування -- утилизация продукции -- утилізація продукції -- потребительские потребности -- споживчі потреби -- сбытовая конкурентоспособность -- збутова конкурентоспроможність -- цепочки сбыта продукции -- ланцюги збуту продукції
Анотація: Приведення складових якості у відповідність до потреб споживачів, для забезпечення виготовлення продукції високої якості полягає у забезпеченні якості цілей, планування, проектування, виконання, експлуатації, післяпродажного обслуговування і якості утилізації. В зв'язку з цим запропоновано ланцюги якості та стадії життєвого циклу продукції, що впливають на якість кінцевої продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Государственная целевая программа развития украинского села на период до 2015 года \о произв.\; Об инновационной деятельности, Закон Украины \о произв.\

Знайти схожі

5.


    Циганок, А. В. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; в.о. завідувача відділом стратегії сталого розвитку НДЕІ Мінекономрозвитку і торгівлі України).
    Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Текст] / А. В. Циганок // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 11. - С. 103-106 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ, БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
антикризисное стратегии -- антикризові стратегії -- готовая продукция -- готова продукція -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспроможність продукції -- концептуальные основы -- концептуальні засади -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- национальные экономики -- національні економіки -- эффективность молокоперерабатывающих предприятий -- ефективність молокопереробних підприємств -- производственные спады -- виробничі спади
Анотація: Визначено основні проблеми розвитку молокопереробних підприємств та запропоновано концептуальні засади формування конкурентної стратегії молокопереробної промисловості як складової формування конкурентоспроможності України. Визначено пріоритетні напрями подолання спаду виробництва молокопереробних підприємств шляхом ліквідації критичних відставань у розвитку та закладення основ до нарощування конкурентних переваг у перспективі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Знайти схожі

6.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій).
    Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу [Текст] / Т. М. Іванюта, Г. О. Берсенева // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 71-75 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2000-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- качество продукции -- якість продукції -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность торговых марок -- конкурентоспроможність торгових марок -- масложировой комплекс -- олійно-жировий комплекс -- национальные экономики -- національні економіки -- отраслевая динамика -- галузева динаміка -- подсолнечное масло -- соняшникова олія -- рейтинговое оценивание -- рейтингове оцінювання -- торговые марки -- торговельні марки -- украинские товаропризводители -- українські товаровиробники
Анотація: Розглянуто тенденції та динаміку розвитку олійно-жирової галузі України за останні роки. Досліджено конкурентні позиції продукції олійно-жирового комплексу України на світовому ринку. Проведено аналіз і оцінку найпоширеніших торгових марок соняшникової олії за основними показниками конкурентоспроможності.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Берсенева, Г.О. (магістр; Національний уніерситет харчових технологій); Днепропетровский масло-экстракционный завод \о нем\Полтавский масло-экстракционный завод \о нем\; Приколотнянский масло-экстракционный завод \о нем\

Знайти схожі

7.


    Канівець, Юлія Григорівна (студентка Національного університету харчових технологій).
    Формування та використання фінансових ресурсів підприємства [Текст] / Ю. І. Канівець, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 56-62 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы предприятия

   Фінанси підприємства

Кл.слова (ненормовані):
финансовые ресурсы предприятий -- фінансові ресурси підприємств -- готовая продукция -- готова продукція -- задолженности предприятий -- заборгованості підприємств -- финансы предприятий -- фінанси підприємств -- фінансова стійкість підприємств -- финансовая стойкость предприятий -- макроэкономические подходы -- макроекономічні підходи -- микроэкономические подходы -- мікроекономічні підходи -- незавершенное производство -- незавершене виробництво -- прибыль предприятий -- прибуток підприємств -- расходы предприятий -- витрати підприємств -- терминология -- термінологія
Анотація: Потенційні можливості функціонування суб'єктів господарювання визначаються обсягом ресурсів, які ними контролюються та від володіння якими очікуються майбутні економічні вигоди. Найважливішими вважається забезпеченість фінансовими ресурсами, наявність яких свідчить про потенційну можливість забезпечити потребу в будь-якому іншому виді ресурсів. На жаль, в сучасних умовах господарювання підприємства мало уваги приділяють удосконаленню процесу формування та використання фінансових ресурсів. Тому дане питання є актуальним для кожного підприємства. Авторами розглянуто формування та використання фінансових ресурсів підприємства. Розкрито економічний зміст фінансових ресурсів; охарактеризовано джерела формування фінансових ресурсів, виявлено чинники, які мають значний вплив на формування фінансових ресурсів, запропоновано шляхи та напрями удосконалення формування та використання фінансових ресурсів підприємства.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

8.


    Дудко, П. М. (кандидат економічних наук; доцент кафедри підприємництва і бізнесу Київського національного університету технологій і дизайну).
    Вплив тотального управлння якістю (TQM) на бізнес-процеси [Текст] / П. М. Дудко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 66-69 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.290г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

Кл.слова (ненормовані):
бенчмаркинг -- бенчмаркінг -- бизнес-процессы -- бізнес-процеси -- управление качеством -- управління якістю -- якість продукції -- качество продукции -- готовая продукция -- готова продукція -- моральный дух -- моральний дух -- организационная философия -- організаційна філософія -- продукты -- продукти -- конкурентоспособность сбыта -- конкурентоспроможність збуту -- сокращение расходов -- скорочення витрат -- TQM -- тотальное управление качеством -- тотальне управління якістю -- удовлетворение потребностей потребителей -- задоволення потреб споживачів -- уменьшения дефектов -- зменшення дефектів -- управленческие практики -- управлінські практики -- участие работников -- участь працівників -- экономическая эффективность управления качеством -- економічна ефективність управління якістю
Анотація: Тотальне управління якістю - це філософія організації, яка заснована на прагненні до якості та практиці управління, що приводить до загального управління якістю. Звідси якість - це не те, що вам доводиться відслідковувати або додавати на якомусь етапі виробничого процесу, це сама сутність організації. Для підвищення ефективності процесу тотального управління якістю, використовують 10 ключових управлінських практик. Ці практики можуть мати глибокий вплив як на малі, так і великі підприємства.Щоб досягти кращих результатів, треба звернути увагу на дві області, які можуть надати можливість отримати корисний ефект від використання тотального управління якістю - це: участь працівника та бенчмаркінг.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Знайти схожі

9.


    Заїнчковський, А. О. (доктор економічних наук; професор; завідувач кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій).
    Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2017. - № 4. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.497г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Организация производства

   Організація виробництва

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- инновационная политика -- інноваційна політика -- качество -- якість -- НИОКР -- НДДКР -- оценочная методология -- оціночна методологія -- инновационно активные предприятия -- інноваційно активні підприємства -- инновационные продукты -- інноваційні продукти -- управленческие системы -- управлінські системи
Анотація: Запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України); Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

10.


    Потишняк, Олена Миколаївна (доктор економічних наук; доцент; професор кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту).
    Відносно використання кількісних елементів методу дослідження процесів формування характеристик якості у системах управління рівнем якості продукції [Текст] / О. М. Потишняк // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2017. - № 8. - С. 32-34. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства

   Экономика

   Экономика предприятия

Кл.слова (ненормовані):
готова продукція -- якість продукції -- управління виробництвом -- організація виробництва -- готовая продукция -- качество продукции -- организация производства -- управления производством
Анотація: Доведено, використання кількісних методів дослідження процесів формування якості у системах управління рівнем якості готової продукції дозволить об'єднати різні аспекти управління виробництвом, забезпечити економічний підхід до управління техніко-економічними процесами. Обґрунтовано, сучасні виробничо-господарські процеси, які характеризуються складною машинною структурою та суворою регламентацією трудових і технологічних відносин, обумовлюють необхідність застосування при їх дослідженні економетричних елементів методу, засобів перетворення сукупності інформаційних даних.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)