Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безопасность пищевых продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-13 
1.


    Дзюба, Т. (доцент інституту підготовки фахівців).
    Програми-передумови як загальновизнаний ключовий елемент системи управління безпекою харчових продуктів / Т. Дзюба, Г. Мазур // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 1. - С. 50-52. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
програми-передумови -- программы-предпосылки -- виробники харчової продукції -- производители пищевой продукции -- системи управління -- системы управления -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов
Анотація: Розглянуто основні мотиви, за якими виробники харчової продукції впроваджують систем управління безпекою харчових продуктів.


Дод.точки доступу:
Мазур, Г. (заступник директора)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. - № 11. - С. 228-231. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- качество продукции -- якість продукції -- международные стандарты -- міжнародні истандарти -- сертификаты качества -- сертифікати якості -- сертифицированные системы -- сертифіковані системи -- преимущества сертификации продукции -- переваги сертифікації продукції -- хлебопекарская отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарские предприятия -- хлібопекарські підприємства -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\; Про безпечність харчових продуктів,закон України \о произв.\

Знайти схожі

3.


    Валов, В. А. (компания Ishida Europe).
    Инспекция пищевой продукции в упаковке / В. А. Валов // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 1. - С. 54-56. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Упаковка
   Пищевые продукты

   Харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
упаковка -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- рентген-контроль продукции -- рентген-контроль продукції -- рентгенівська система контролю Ishida IX-GA -- рентгеновская система контроля Ishida IX-GA -- Ishida IX-GA -- системи контролю -- системы контроля -- компании -- компанії
Анотація: Внедренная на многих предприятиях компанией Ishida Europe система рентген-контроля Ishida IX-GA дает возможность производителям продукции быть уверенными в безопасности выпускаемой продукции для потребителей самого широкого круга.

Утримувачі документа:
Наукова бібліотека УІПА

Дод.точки доступу:
Ishida Europe, компания \о ней\

Знайти схожі

4.


    Гавва, О. М. (доктор технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ).
    Smart-паковання для харчових продуктів / А. Н. Гавва, С. В. Токарчук, О. О. Кохан // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 2. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст. 8 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Пакувальні матеріали
   Упаковочные материалы

Кл.слова (ненормовані):
smart-упаковка -- розумна упаковка -- умная упаковка -- активна упаковка -- активная упаковка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- контроль температури упаковки -- контроль температуры упаковки -- пищевые продукты -- харчові продукти
Анотація: Проведено аналіз існуючих систем "розумних" і "активних" упаковок та виділено основні тенденції їх розвитку.


Дод.точки доступу:
Токарчук, С. В. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ); Кохан, О. О. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ)

Знайти схожі

5.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 4. - С. 20-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техника

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- державний контроль -- государственный контроль -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпечність предметів побуту -- безопасность предметов быта
Анотація: Констітуцією України всім громадянам гарантується право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, право вільного доступу до інформації щодо його стану, якості та безпечності харчових продуктів і предметів побуту.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

6.


    Гребенюк, Максим (кандидат юридичних наук; доцент).
    Шляхи вдосконалення вітчизняного законодавства у сфері спеціального маркування продуктів харчування / М. Гребенюк, О. Данчин // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2014. - № 3. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.404.9
Рубрики: Право
   Аграрне право

   Аграрное право

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- харчова цінність харчового продукту -- пищевая ценность пищевого продукта -- хімічний склад харчового продукту -- химический состав пищевого продукта -- спеціальне маркування харчових продуктів -- специальная маркировка пищевых продуктов -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- добовий раціон -- дневной рацион -- права споживачів на інформацію про харчовий продукт -- права потребителей на информацию о пищевом продукте -- корисні властивості харчових продуктів -- полезные свойства пищевых продуктов -- харчові компоненти -- пищевые компоненты -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов
Анотація: Розкриваються особливості спеціального маркування харчових продуктів з метою попередження та запобігання хворобам, пов"язаним із харчуванням.


Дод.точки доступу:
Данчин, Олексій

Знайти схожі

7.


    Гребенюк, Максим (кандидат юридичних наук; доцент).
    Іноземний досвід правового регулювання іонізуючого опромінювання харчових продуктів у контексті забезпечення продовольчої безпеки / М. Гребенюк, О. Главацька // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2014. - № 10. - С. 39-44. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.404.9
Рубрики: Право
   Аграрне право

   Аграрное право

Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- продовольча безпека -- продоволственная безопасность -- іонізуюче опромінювання харчових продуктів -- ионизированное облучение пищевых продуктов -- радіоактивні ізотипи -- радиоактивные изотопы -- молекулярна структура харчового продукту -- молекулярная структура пищевого продукта -- маркування радіоактивно оброблених продуктів харчування -- маркировка радиоактивно обработанных продуктов питания -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- радіоактивна обробка продуктів -- радиоактивная обработка продуктов -- міжнародні документи -- международные документы -- опромінювання харчових продуктів -- облучение пищевых продуктов
Анотація: Досліджуються правові засади запровадження концепції радіоактивної обробки харчових продуктів у США й ЄС, аналізуються окремі акти зарубіжного законодавства, що регламентують умови та порядок здійснення іонізуючого опромінювання харчових продуктів.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Главацька, Олеся

Знайти схожі

8.


   
    7 квітня 2015 року - Всесвітній день здоров’я. Безпека харчових продуктів «від ферми до тарілки» [Текст] // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 2. - С. 50-52 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2307-4949
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
небезпечні харчові продукти -- опасные пищевые продукты -- технології виробництва -- технологии производства -- охорона здоров’я -- здравоохранение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- принципи безпечного харчування -- принципы безопасного питания -- стандарти ISO -- системи управління безпекою харчових продуктів -- системы управления безопасностью пищевых продуктов
Анотація: Розглядаються питання небезпечних харчових продуктів, зміни в технології виробництва, розподіл і споживання.


Знайти схожі

9.


    Грищенко, Ф. В. (кандидат військових наук; доцент кафедри).
    Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техніка
   Стандартизація. Контроль якості

   Техника

   Стандартизация. Контроль качества

Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів -- система управління якістю -- борошняно-кондитерські вироби -- система управління безпечністю -- методи оцінювання -- система підтвердження відповідності -- обов’язкова сертифікація -- харчова промисловість -- безопасность пищевых продуктов -- система управления качеством -- кондитерские изделия -- мучные изделия -- система управления безопасностью -- методы оценивания -- система подтверждения соответствия -- обязательная сертификация -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- обзор научных трудов -- огляд наукових праць
Анотація: Стисло розглянуто зміст 36 сучасних наукових праць, опублікованих протягом 2009-2014 років, щодо загальних питань якості і безпечності харчових продуктів, поліпшення результативності систем управління якістю (СУЯ) та управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП), упровадження їх на виробництві. Порівняно в часі кількість надрукованих наукових праць, встановлено динаміку їхніх змін. Виявлено недостатньо досліджені напрями, які викликають найбільший інтерес.


Дод.точки доступу:
Зареченська, Н. О. (координатор відділу сервісу)

Знайти схожі

10.


    Кутонова, Т. В. (Организация по безопасности и сотрудничеству в Европе; г. Киев).
    Безопасность упаковки для пищевых продуктов / Т. В. Кутонова // Упаковка. - 2015. - № 6. - С. 20-22. - Библиогр. в конце ст. (17 назв.). - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ. - рис.
ББК 621.798
Рубрики: Упаковка безопасная
   Упаковка безпечна

Кл.слова (ненормовані):
фенолы -- феноли -- фталаты -- фталати -- полимерные упаковки -- полімерні упаковки -- опасные вещества -- небезпечні речовини -- безпечна упаковка -- безопасная упаковка -- пищевые продукты -- безопасность пищевых продуктов -- харчові продукти -- безпечність харчових продуктів
Анотація: Автор обращает внимание на химические вещества, которые являются опасными в составе некоторых полимерных материалов. Это фенолы и фталаты. Они попадают в организм человека в результате так называемого процесса перемещения при контакте упаковки с продуктами питания.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2015_6\5.pdf

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)