Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=безопасность пищевых продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-13
>
1.
Дзюба, Т.
(доцент інституту підготовки фахівців).
Програми-передумови як загальновизнаний ключовий елемент системи управління безпекою харчових продуктів / Т. Дзюба, Г. Мазур> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. -
№ 1
. - С. 50-52. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
програми-передумови
--
программы-предпосылки
--
виробники харчової продукції
--
производители пищевой продукции
--
системи управління
--
системы управления
--
безпека харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
Анотація:
Розглянуто основні мотиви, за якими виробники харчової продукції впроваджують систем управління безпекою харчових продуктів.
Дод.точки доступу:
Мазур, Г. (заступник директора)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Корнієнко, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі / Т. М. Корнієнко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. -
№ 11
. - С. 228-231. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
управление качеством
--
управління якістю
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
безпека харчових продуктів
--
качество продукции
--
якість продукції
--
международные стандарты
--
міжнародні истандарти
--
сертификаты качества
--
сертифікати якості
--
сертифицированные системы
--
сертифіковані системи
--
преимущества сертификации продукции
--
переваги сертифікації продукції
--
хлебопекарская отрасль
--
хлібопекарська галузь
--
хлебопекарские предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
нормативно-правове регулювання
--
нормативно-правовое регулирование
Анотація:
Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\; Про безпечність харчових продуктів,закон України \о произв.\
Знайти схожі
>
3.
Валов, В. А.
(компания Ishida Europe).
Инспекция пищевой продукции в упаковке / В. А. Валов> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. -
№ 1
. - С. 54-56. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2225-2975
УДК
658.562
621.798
Рубрики:
Упаковка
Пищевые продукты
Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
упаковка
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
безпека харчових продуктів
--
рентген-контроль продукции
--
рентген-контроль продукції
--
рентгенівська система контролю Ishida IX-GA
--
рентгеновская система контроля Ishida IX-GA
--
Ishida IX-GA
--
системи контролю
--
системы контроля
--
компании
--
компанії
Анотація:
Внедренная на многих предприятиях компанией Ishida Europe система рентген-контроля Ishida IX-GA дает возможность производителям продукции быть уверенными в безопасности выпускаемой продукции для потребителей самого широкого круга.
Утримувачі документа:
Наукова бібліотека УІПА
Дод.точки доступу:
Ishida Europe, компания \о ней\
Знайти схожі
>
4.
Гавва, О. М.
(доктор технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ).
Smart-паковання для харчових продуктів / А. Н. Гавва, С. В. Токарчук, О. О. Кохан> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. -
№ 2
. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст. 8 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
621.798
Рубрики:
Пакувальні матеріали
Упаковочные материалы
Кл.слова (ненормовані):
smart-упаковка
--
розумна упаковка
--
умная упаковка
--
активна упаковка
--
активная упаковка
--
пакувальні матеріали
--
упаковочные материалы
--
безпека харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
контроль температури упаковки
--
контроль температуры упаковки
--
пищевые продукты
--
харчові продукти
Анотація:
Проведено аналіз існуючих систем "розумних" і "активних" упаковок та виділено основні тенденції їх розвитку.
Дод.точки доступу:
Токарчук, С. В. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ); Кохан, О. О. (кандидат технічних наук; Національний університет харчових технологій; м. Київ)
Знайти схожі
>
5.
Гуменюк, Г.
(доктор сільськогосподарських наук; професор).
Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції / Г. Гуменюк> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. -
№ 4
. - С. 20-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техника
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
державний контроль
--
государственный контроль
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
--
безпечність харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
безпечність предметів побуту
--
безопасность
предметов быта
Анотація:
Констітуцією України всім громадянам гарантується право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, право вільного доступу до інформації щодо його стану, якості та безпечності харчових продуктів і предметів побуту.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
6.
Гребенюк, Максим
(кандидат юридичних наук; доцент).
Шляхи вдосконалення вітчизняного законодавства у сфері спеціального маркування продуктів харчування / М. Гребенюк, О. Данчин> // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2014. -
№ 3
. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
347
ББК
67.404.9
Рубрики:
Право
Аграрне право
Аграрное право
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
харчова цінність харчового продукту
--
пищевая ценность пищевого продукта
--
хімічний склад харчового продукту
--
химический состав пищевого продукта
--
спеціальне маркування харчових продуктів
--
специальная маркировка
пищевых
продуктов
--
продовольча безпека
--
продовольственная
безопасность
--
добовий раціон
--
дневной рацион
--
права споживачів на інформацію про харчовий продукт
--
права потребителей на информацию о пищевом продукте
--
корисні властивості харчових продуктів
--
полезные свойства
пищевых
продуктов
--
харчові компоненти
--
пищевые компоненты
--
безпека харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
Анотація:
Розкриваються особливості спеціального маркування харчових продуктів з метою попередження та запобігання хворобам, пов"язаним із харчуванням.
Дод.точки доступу:
Данчин, Олексій
Знайти схожі
>
7.
Гребенюк, Максим
(кандидат юридичних наук; доцент).
Іноземний досвід правового регулювання іонізуючого опромінювання харчових продуктів у контексті забезпечення продовольчої безпеки / М. Гребенюк, О. Главацька> // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2014. -
№ 10
. - С. 39-44. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
347
ББК
67.404.9
Рубрики:
Право
Аграрне право
Аграрное право
Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
продовольча безпека
--
продоволственная
безопасность
--
іонізуюче опромінювання харчових продуктів
--
ионизированное облучение
пищевых
продуктов
--
радіоактивні ізотипи
--
радиоактивные изотопы
--
молекулярна структура харчового продукту
--
молекулярная структура пищевого продукта
--
маркування радіоактивно оброблених продуктів харчування
--
маркировка радиоактивно обработанных
продуктов
питания
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
продукти харчування
--
продукты питания
--
радіоактивна обробка продуктів
--
радиоактивная обработка
продуктов
--
міжнародні документи
--
международные документы
--
опромінювання харчових продуктів
--
облучение
пищевых
продуктов
Анотація:
Досліджуються правові засади запровадження концепції радіоактивної обробки харчових продуктів у США й ЄС, аналізуються окремі акти зарубіжного законодавства, що регламентують умови та порядок здійснення іонізуючого опромінювання харчових продуктів.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Главацька, Олеся
Знайти схожі
>
8.
7 квітня 2015
року - Всесвітній день здоров’я. Безпека харчових продуктів «від ферми до тарілки» [Текст]> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2015. -
N 2
. - С. 50-52 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2307-4949
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
небезпечні харчові продукти
--
опасные пищевые продукты
--
технології виробництва
--
технологии производства
--
охорона здоров’я
--
здравоохранение
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
безпека харчових продуктів
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
принципи безпечного харчування
--
принципы безопасного питания
--
стандарти ISO
--
системи управління безпекою харчових продуктів
--
системы управления
безопасность
ю
пищевых
продуктов
Анотація:
Розглядаються питання небезпечних харчових продуктів, зміни в технології виробництва, розподіл і споживання.
Знайти схожі
>
9.
Грищенко, Ф. В.
(кандидат військових наук; доцент кафедри).
Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. -
№ 5
. - С. 37-42 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів
--
система управління якістю
--
борошняно-кондитерські вироби
--
система управління безпечністю
--
методи оцінювання
--
система підтвердження відповідності
--
обов’язкова сертифікація
--
харчова промисловість
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
система управления качеством
--
кондитерские изделия
--
мучные изделия
--
система управления
безопасность
ю
--
методы оценивания
--
система подтверждения соответствия
--
обязательная сертификация
--
пищевая промышленность
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
обзор научных трудов
--
огляд наукових праць
Анотація:
Стисло розглянуто зміст 36 сучасних наукових праць, опублікованих протягом 2009-2014 років, щодо загальних питань якості і безпечності харчових продуктів, поліпшення результативності систем управління якістю (СУЯ) та управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП), упровадження їх на виробництві. Порівняно в часі кількість надрукованих наукових праць, встановлено динаміку їхніх змін. Виявлено недостатньо досліджені напрями, які викликають найбільший інтерес.
Дод.точки доступу:
Зареченська, Н. О. (координатор відділу сервісу)
Знайти схожі
>
10.
Кутонова, Т. В.
(Организация по безопасности и сотрудничеству в Европе; г. Киев).
Безопасность
упаковки для
пищевых
продуктов
/ Т. В. Кутонова> // Упаковка. - 2015. -
№ 6
. - С. 20-22. - Библиогр. в конце ст. (17 назв.). - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ. - рис.
ББК
621.798
Рубрики:
Упаковка безопасная
Упаковка безпечна
Кл.слова (ненормовані):
фенолы
--
феноли
--
фталаты
--
фталати
--
полимерные упаковки
--
полімерні упаковки
--
опасные вещества
--
небезпечні речовини
--
безпечна упаковка
--
безопасная упаковка
--
пищевые продукты
--
безопасность
пищевых
продуктов
--
харчові продукти
--
безпечність харчових продуктів
Анотація:
Автор обращает внимание на химические вещества, которые являются опасными в составе некоторых полимерных материалов. Это фенолы и фталаты. Они попадают в организм человека в результате так называемого процесса перемещения при контакте упаковки с продуктами питания.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2015_6\5.pdf
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-13
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)