Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=качество продовольствия<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Купинец, Лариса
(кандидат экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса).
Продовольствие и здоровье нации: риск-анализ, экономическая оценка, управленческие решения / Л. Купинец, С. Харичков> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. -
№ 6
. - С. 31-37 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338(477)
ББК
65.9(4Укр)
Рубрики:
Экономика
Экономика Украины
Економіка
Економіка України
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики
--
продовольтвенный комплекс
--
здоровье нации
--
ущерб здоровью
--
пищевые продукты
--
безопасность продуктов
--
загрязнения продуктов
--
некачественные продукты
--
качество
продовольствия
--
пищевые добавки
--
медицинские исследования
--
риски заболеваемости
--
пищевые риски
--
экономическая оценка
--
управленческие решения
--
экологическая политика
--
національні економіки
--
продовольчий комплекс
--
здоров'я нації
--
збиток здоров'ю
--
харчові продукти
--
безпека продуктів
--
забруднення продуктів
--
неякісні продукти
--
якість продовольства
--
харчові добавки
--
медичні дослідження
--
ризики захворюваності
--
харчові ризики
--
економічна оцінка
--
управлінські рішення
--
екологічна політика
Анотація:
Рассмотрена зависимость состояния здоровья населения от качества
продовольствия
. Следуя логике риск-анализа обоснован методологический подход к количественной оценке риска заболеваемости населения в результате воздействия вредных компонентов пищевых продуктов на организм человека. Предложены организационные решения повышения безопасности
продовольствия
.
Дод.точки доступу:
Харичков, Сергей (доктор экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
2.
Гребенюк, Максим
(кандидат юридичних наук; доцент).
Продовольча безпека: історико-правовий досвід становлення та розвитку / М. Гребенюк> // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2013. -
№ 5
. - С. 51-55. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
^a347
ББК
67.404.9
Рубрики:
Право
Аграрне право
Аграрное право
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека
--
продовольственная безопасность
--
міжнародна продовольча безпека
--
международная продовольственная безопасность
--
продовольче забезпечення
--
продовольственное обеспечение
--
харчові продукти
--
продукты питания
--
рівень калорійності харчових продуктів
--
уровень каллорийности продуктов питания
--
історико-правовий досвід
--
историко-правовой опыт
--
радянське законодавство
--
советское законодательство
--
товарний дефіцит
--
товарный дефицит
--
агропромислове виробництво
--
агропромышленное производство
--
якість продовольства
--
качество
продовольствия
--
стандартизація якості продовольства
--
стандартизация качества
продовольствия
Анотація:
Аналізуються історичні аспекти правового забезпечення продовольчої безпеки, етапи становлення та розвитку поняття "продовольча безпека", визначаються передумови необхідності запровадження світовою спільнотою поняття "продовольча безпека".
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)