Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество молочной продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Чугаєвська, С. В.
    Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції : наукові дослідження / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Молочна галузь
   Молочная отрасль

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- сировина -- сырье -- переробка молока -- переработка молока -- готова продукція -- готовая продукция -- якість молочної подукції -- качество молочной продукции -- споживання молочної продукції -- потребление молочной продукции -- санітарно-гігієнічні властивості молочної сировини -- санитарно-гигиенические свойства молочного сырья -- показники конкурентоспроможності -- показатели конкурентоспособности
Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

2.


    Король, А. М. (студентка; Національний університет харчових технологій).
    Розвиток ринку молочної продукції та перешкоди освоєння його зовнішнього сектору [Текст] / А. М. Король, І. В. Тюха // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 80-84 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.422.5(УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Торговля отдельными видами товаров, 2014-2015 гг.

   Торгівля окремими видами товарів, 2014-2015 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
ведушие украинские товаропроизводители -- провідні українські товаровиробники -- государственная экономическая политика -- державна економічна політика -- качество молочной продукции -- якість молочної продукції -- мировые цены -- світові ціни -- молочная продукция -- молочна продукція -- национальные экономики -- національні економіки -- отраслевые рынки сбыта -- галузеві ринки збуту -- перерабатывающие пищевые производства -- переробні харчові виробництва -- пищевые продукты -- харчові продукти -- системообразующие проблемы -- системоутворюючі проблеми -- экономическая динамика -- економічна динаміка -- экспорт молочной продукции -- експорт молочної продукції -- зарубіжний досвід -- зарубежный опыт -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия
Анотація: Розглянуто стан світового та внутрішнього ринків молока України. Визначено ряд перешкод, з якими може зіштовхнутись вітчизняне підприємство при розширенні своєї експортної діяльності, та оптимальні шляхи їх подолання.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Тюха, І.В. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій); Европейский Союз, международная организация \о нем\Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)