Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=збиток здоров'ю<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Купинец, Лариса
(кандидат экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса).
Продовольствие и
здоров
ье нации: риск-анализ, экономическая оценка, управленческие решения / Л. Купинец, С. Харичков> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. -
№ 6
. - С. 31-37 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338(477)
ББК
65.9(4Укр)
Рубрики:
Экономика
Экономика Украины
Економіка
Економіка України
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики
--
продовольтвенный комплекс
--
здоров
ье нации
--
ущерб
здоров
ью
--
пищевые продукты
--
безопасность продуктов
--
загрязнения продуктов
--
некачественные продукты
--
качество продовольствия
--
пищевые добавки
--
медицинские исследования
--
риски заболеваемости
--
пищевые риски
--
экономическая оценка
--
управленческие решения
--
экологическая политика
--
національні економіки
--
продовольчий комплекс
--
здоров
'я нації
--
збиток
здоров
'ю
--
харчові продукти
--
безпека продуктів
--
забруднення продуктів
--
неякісні продукти
--
якість продовольства
--
харчові добавки
--
медичні дослідження
--
ризики захворюваності
--
харчові ризики
--
економічна оцінка
--
управлінські рішення
--
екологічна політика
Анотація:
Рассмотрена зависимость состояния
здоров
ья населения от качества продовольствия. Следуя логике риск-анализа обоснован методологический подход к количественной оценке риска заболеваемости населения в результате воздействия вредных компонентов пищевых продуктов на организм человека. Предложены организационные решения повышения безопасности продовольствия.
Дод.точки доступу:
Харичков, Сергей (доктор экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)