Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=вклассификация производственных запасов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Осадча, Г. Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
    Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вклассификация производственных запасов -- класифікація виробничих запасів -- документирование -- документування -- естественная убыль -- природній убуток -- избытки -- надлишки -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризация -- інвентаризація -- метод ФИФО -- метод ФІФО -- недостачи продукции -- нестачі продукції -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- пересортица -- пересортиця -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості -- управленческое совершенствование -- управлінське вдосконалення -- ФИФО метод -- ФІФО метод
Анотація: Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)