Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=вклассификация производственных запасов<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Осадча, Г. Г.
(кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. -
№ 12
. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
657:631
ББК
65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики:
Экономика
Економіка
Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства
Бухгалтерських облік в галузях господарства
Финансы пищевой промышленности
Фінанси харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
вклассификация
производственных
запасов
--
класифікація виробничих запасів
--
документирование
--
документування
--
естественная убыль
--
природній убуток
--
избытки
--
надлишки
--
инвентаризационные описи
--
інвентаризаційні описи
--
инвентаризация
--
інвентаризація
--
метод ФИФО
--
метод ФІФО
--
недостачи продукции
--
нестачі продукції
--
организационные аспекты
--
організаційні аспекти
--
пересортица
--
пересортиця
--
пищевые предприятия
--
харчові підприємства
--
производственные запасы
--
виробничі запаси
--
сравнительные ведомости
--
порівнювальні відомості
--
управленческое совершенствование
--
управлінське вдосконалення
--
ФИФО метод
--
ФІФО метод
Анотація:
Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)