Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=сповіщення про ризики<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Кім, Рені Бо
(доцент Бізнес-школи Університету Хяньянь; м.Сеул; Південна Корея; PhD (економіка)).
Визначальні чинники відношення споживачів до інформації
про
безпеку
про
дуктів харчування / Р. Б. Кім> // Актуальні
про
блеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 1
. - С. 359-366 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5в6-5
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Кл.слова (ненормовані):
защита прав потребителей
--
захист прав споживачів
--
качество
про
дукции
--
якість
про
дукції
--
клиентское восприятие
--
клієнтське сприйняття
--
опасные
про
дукты питания
--
небезпечні
про
дукти харчування
--
оповещение о рисках
--
сповіщення
про
ризики
--
пищевая
про
мышленность
--
харчова
про
мисловість
--
потребительская безопасность
--
споживча безпека
--
потребительская информация
--
споживча інформація
--
потребительские риски
--
споживчі
ризики
--
про
довольственные кризисы
--
про
довольчі кризи
--
довіра споживачів
--
доверие потребителей
--
СМИ
--
ЗМІ
--
средства массовой информации
--
засоби масової інформації
--
экологично чистотые
про
дукты
--
екологічно чисті
про
дукти
Анотація:
Показано, що споживачі стають все більш свідомими стосовно безпеки, екологічної чистоти і корисності
про
дуктів харчування, оскільки у світі назріває
про
дуктова криза і безпека
про
дуктів стає глобальною
про
блемою. Погана репутація відносно донесення інформації
про
небезпечні
про
дукти харчуваня може спрямувати розвиток харчової
про
мисловості і збільшувати недовіру споживачів. Сприйняття споживачами харчових ризиків тісно пов'язане з тим, як ЗМІ подають цю інформацію. Розглянуто вплив чинників
сповіщення
про
ризики
на клієнтське сприйняття, підкреслено важливість
сповіщення
про
ризики
, пов'язані з
про
дуктами. Висновки дослідження дають уявлення
про
чинники, що визначають відгук споживачів на донесення інформації
про
небезпечні
про
дукти.
Утримувачі документа:
Дне
про
петровская ЦГБ : г.Дне
про
петровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)