Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=практики харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Ніколенко, В. В.
(Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара).
Гастрономічна культура в процесах формування громадянської ідентичності: теоретичний огляд проблеми [Текст] / В. В. Ніколенко> // Грані : Науково-теоретичний і громадсько-політичний альманах. - 2015. -
№ 7
. - С. 46-52. - Література : С.51-52 : 18 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
316.32
ББК
60.52
Рубрики:
Социология
Соціологія
Кл.слова (ненормовані):
гастрономическая культура
--
гастрономические маркеры
--
гастрономічна культура
--
гастрономічні маркери
--
гражданская идентичность
--
гражданская религия
--
громадянська ідентичність
--
громадянська релігія
--
идентичность
--
ідентичність
--
консалидированная демократия
--
консолидация
--
консолідація
--
консолідована демократія
--
практики
питания
--
практики
харчування
--
самосвідомість
--
самосознание
--
солидаризация
--
солидарное общество
--
солідаризація
--
солідарне суспільство
--
социология общества
--
соціологія суспільства
Анотація:
Висвітлюються зв'язки між гастрономічною культурою та процесами громадянської ідентифікації, як наслідок, формування солідарного суспільства, консолідованої демократії. Зроблено наголос, що гастрономічні маркери суспільства мають вагомий прак сеологічний потенціал, насамперед для інституціоналізації соціально спаяного соціуму, підвищення якості життя масової особи.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Бондаренко, Галина
.
Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран> // Народна творчість та етнологія. - 2015. -
№ 5
. - С. 96-103. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
39(477)
ББК
63.5(4Укр)
Рубрики:
Етнологія
Этнология
Україна
Украина
Житомирська область
Вінницька область
Житомирская область
Винницкая область
Кл.слова (ненормовані):
етнографія України
--
национальная кухня
--
національна кухня
--
традиционная пища
--
традиційна їжа
--
практики
харчування
--
практика питания
--
соціологія
харчування
--
социология питания
--
традиционная культура
--
традиционное питание
--
традиційна культура
--
традиційне
харчування
--
украинская кухня
--
украинская народная кухня
--
українська народна кухня
--
украинская национальная кухня
--
українська національна кухня
--
українська кухня
--
регіони України
--
регионы Украины
--
этнология Украины
Анотація:
Досліджується потенціал народних традицій
харчування
, виробництва традиційних продуктів у сучасних ринкових умовах.
Дод.точки доступу:
Бех, Микола; Таран, Олена
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)