Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=оливковое масло<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Руїс Гуерра, Ігнасіо
(керівник Центру досліджень кооперативного руху Університету Кастілья ла-Манча; м. Толедо; Іспінія; PhD (економіка)).
Аналіз моделі місцевого розвитку агропродовольчих кооперативів у регіоні Кастілья-Ла Манча, Іспанія / І. Руїс Гуерра> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 7
. - С. 450-459. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.321.8(4ІСП)в7-2 + 65.04(4ІСП)в
Рубрики:
Экономика
Економіка
Региональная экономика
Регіональна економіка
Испания
Іспанія
Кастилья-Ла Манча
Кастілья-Ла Манча
Кл.слова (ненормовані):
агропродовольственные кооперативы
--
агропродовольчі кооперативи
--
агропромышленный комплекс
--
агропромисловий комплекс
--
АПК
--
виноделие
--
виноробство
--
гастрономические традиции
--
гастрономічні традиції
--
доходность
--
прибутковість
--
зарубежный опыт
--
зарубіжний досвід
--
местная специфика
--
місцева специфіка
--
оливковое
масло
--
оливкова олія
--
перерабатывающая промышленность
--
переробна промисловість
--
региональное развитие
--
регіональний розвиток
--
сельскохозяйственное производство
--
сільськогосподарське виробництво
--
средиземноморская диета
--
середземноморська дієта
--
сельскохозяйственная кооперация
--
сільськогосподарська кооперація
--
фермерство
Анотація:
Представлено основні напрями місцевого розвитку в іспанському регіоні Кастілья-Ла Манча, починаючи з економічного обгрунтування кооперативів, з особливим акцентом на кооперативи з виробництва оливкової олії і вина. Кастілья-Ла Манча — переважно сільська територія з низькою населеністю і розвиненим сільським господарством, хоча цей сектор і скорочується. Регіон намагається виробляти різні продукти в гастрономічних традиціях середземноморської дієти. Основою сільського господарства Кастілья-Ла Манча є кооперативний сектор. У багатьох випадках кооперативи є єдиною промисловістю в цих сільських населених пунктах. Кооперативи допомогли фермерам у досягненні вищого рівня доходів, поліпшенні економічної ситуації в сільській місцевості. Це означає, що агропромислові кооперативи послужили економічним рушієм розвитку регіону.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
2.
Миронова, А.
(генеральний директор).
Олія буває різною / А. Миронова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. -
№ 6
. - С. 52-54 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції
--
качество продукции
--
очистка олії
--
очистка масла
--
олівкова олія
--
оливковое
масло
--
пальмова олія
--
пальмовое
масло
--
соняшникова олія
--
подсолнечное
масло
--
нерафінована олія
--
нерафинированное
масло
--
рафінована олія
--
рафинированное
масло
--
вміст бензоперену в олії
--
содержание бензоперена в масле
--
якість олії
--
качество масла
Анотація:
Олія - чи не найпопулярніший продукт в арсеналі кожної господині. До того ж лікарі-дієтологи переконують, що це прекрасний натуральний антиоксидант, який захищає організм від атеросклерозу. Дякуючи своєму складу, олії фізіологічно активні, а їхня харчова цінність визначається наявністю у них жирних поліненасичених кислот, необхідних нашому організму для побудови клітин. Ось чому рослинні олії обов’язково мають бути в раціоні харчування людини будь-якого віку, навіть немовляти.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\16.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)