Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=оливковое масло<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Руїс Гуерра, Ігнасіо (керівник Центру досліджень кооперативного руху Університету Кастілья ла-Манча; м. Толедо; Іспінія; PhD (економіка)).
    Аналіз моделі місцевого розвитку агропродовольчих кооперативів у регіоні Кастілья-Ла Манча, Іспанія / І. Руїс Гуерра // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7. - С. 450-459. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.321.8(4ІСП)в7-2 + 65.04(4ІСП)в
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Региональная экономика

   Регіональна економіка

   Испания
    Іспанія

    Кастилья-Ла Манча

    Кастілья-Ла Манча

Кл.слова (ненормовані):
агропродовольственные кооперативы -- агропродовольчі кооперативи -- агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- виноделие -- виноробство -- гастрономические традиции -- гастрономічні традиції -- доходность -- прибутковість -- зарубежный опыт -- зарубіжний досвід -- местная специфика -- місцева специфіка -- оливковое масло -- оливкова олія -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- региональное развитие -- регіональний розвиток -- сельскохозяйственное производство -- сільськогосподарське виробництво -- средиземноморская диета -- середземноморська дієта -- сельскохозяйственная кооперация -- сільськогосподарська кооперація -- фермерство
Анотація: Представлено основні напрями місцевого розвитку в іспанському регіоні Кастілья-Ла Манча, починаючи з економічного обгрунтування кооперативів, з особливим акцентом на кооперативи з виробництва оливкової олії і вина. Кастілья-Ла Манча — переважно сільська територія з низькою населеністю і розвиненим сільським господарством, хоча цей сектор і скорочується. Регіон намагається виробляти різні продукти в гастрономічних традиціях середземноморської дієти. Основою сільського господарства Кастілья-Ла Манча є кооперативний сектор. У багатьох випадках кооперативи є єдиною промисловістю в цих сільських населених пунктах. Кооперативи допомогли фермерам у досягненні вищого рівня доходів, поліпшенні економічної ситуації в сільській місцевості. Це означає, що агропромислові кооперативи послужили економічним рушієм розвитку регіону.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Миронова, А. (генеральний директор).
    Олія буває різною / А. Миронова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 6. - С. 52-54 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- качество продукции -- очистка олії -- очистка масла -- олівкова олія -- оливковое масло -- пальмова олія -- пальмовое масло -- соняшникова олія -- подсолнечное масло -- нерафінована олія -- нерафинированное масло -- рафінована олія -- рафинированное масло -- вміст бензоперену в олії -- содержание бензоперена в масле -- якість олії -- качество масла
Анотація: Олія - чи не найпопулярніший продукт в арсеналі кожної господині. До того ж лікарі-дієтологи переконують, що це прекрасний натуральний антиоксидант, який захищає організм від атеросклерозу. Дякуючи своєму складу, олії фізіологічно активні, а їхня харчова цінність визначається наявністю у них жирних поліненасичених кислот, необхідних нашому організму для побудови клітин. Ось чому рослинні олії обов’язково мають бути в раціоні харчування людини будь-якого віку, навіть немовляти.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\16.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)