Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=метод таксономического анализа<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Николюк, Ольга Миколаївна
(кандидат економічних наук; доцент; доцент кафедри комп’ютерних технологій і моделювання систем; Житомирський національний агроекологічний університет).
Багатовимірні
метод
и оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств [Text] / О. М. Николюк> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. -
№ 3
. - P51-56 : табл. - статья на англ. языке. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
^a338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Экономика
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
аграрний сектор
--
аграрный сектор
--
сільське господарство
--
сельское хозяйство
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
--
сільськогосподарські товаровиробники
--
сельскохозяйственные товаропроизводители
--
конкурентоспроможність підприємств
--
конкурентоспособность предприятий
--
оцінка конкурентоспроможності підприємств
--
оценка конкурентоспособности предприятий
--
метод
и оцінки
--
метод
ы оценки
--
метод
головних компонент
--
метод
главных компонент
--
метод
таксономічного аналізу
--
метод
таксономического
анализа
Анотація:
Розроблено
метод
ику оцінки рівня конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств, яка враховує особливості господарського процесу виробниківсільськогосподарської продукції. Розглянуто можливості застосування розробленої
метод
ики для оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських товаровиробників. Визначено особливості конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств України, серед яких основними є нездатність утримувати стійкі позиції лідера й відставання господарств-аутсайдері від найбільш успішних конкурентів у межах тільки однієї сфери господарського процесу.
Перейти к внешнему ресурсу:
текст статьи
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)