Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=контролювання якості<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Мазуренко, І.
Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до
контролювання
якості
/ І. Мазуренко> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль
якості
Кл.слова (ненормовані):
контролювання
якості
--
контроль качества
--
дитяче харчування
--
детское питание
--
виробництво соків
--
производство соков
--
послуги
--
услуги
--
вимоги до
контролювання
якості
--
требования к контролю качества
--
качество соков
--
якість соків
Анотація:
Розглянуто узагальнення єдиних вимог до
контролювання
якості
та безпечності виробництва соків для дитячого харчування.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Тавлуй, І.
(кандидат технічних наук).
Еволюція розвитку
якості
та безпечності / І. Тавлуй> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. -
№ 6
. - С. 34-39 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль
якості
Кл.слова (ненормовані):
управління якістю
--
управление качеством
--
відбракування
якості
--
отбраковка качества
--
контролювання
якості
--
контроль качества
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
стадії розвитку виробництва
--
стадии развития производства
--
етап відбраковки
--
этап отбраковки
--
етап контролю
якості
--
этап контроля качества
--
етап управління якістю
--
этап управления качеством
--
етап загального менеджменту
якості
--
этап общего менеджмента качества
--
етап формування
якості
середовища
--
этап формирования качество среды
--
етап безпечності ланцюга постачання
--
этап безопасности цепи поставок
--
вимоги до безпечності харчового ланцюга
--
требования к безопасности пищевой цепи
Анотація:
Еволюція управління якістю залишила свій відтиск знань та досвіду на компаніях, що зазнавали змін. У статті представлено основні характеристики кожного з етапів еволюції — відбракування,
контролювання
якості
, управління якістю, загального менеджменту
якості
,
якості
середовища — та виявлено передумови для появи етапу безпечності ланцюга постачання. Наведено основні нормативні документи Європейського Союзу з питань безпечності харчових продуктів.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\10.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)