Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=контролювання якості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Мазуренко, І.
    Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості / І. Мазуренко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контролювання якості -- контроль качества -- дитяче харчування -- детское питание -- виробництво соків -- производство соков -- послуги -- услуги -- вимоги до контролювання якості -- требования к контролю качества -- качество соков -- якість соків
Анотація: Розглянуто узагальнення єдиних вимог до контролювання якості та безпечності виробництва соків для дитячого харчування.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Тавлуй, І. (кандидат технічних наук).
    Еволюція розвитку якості та безпечності / І. Тавлуй // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 6. - С. 34-39 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
управління якістю -- управление качеством -- відбракування якості -- отбраковка качества -- контролювання якості -- контроль качества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- стадії розвитку виробництва -- стадии развития производства -- етап відбраковки -- этап отбраковки -- етап контролю якості -- этап контроля качества -- етап управління якістю -- этап управления качеством -- етап загального менеджменту якості -- этап общего менеджмента качества -- етап формування якості середовища -- этап формирования качество среды -- етап безпечності ланцюга постачання -- этап безопасности цепи поставок -- вимоги до безпечності харчового ланцюга -- требования к безопасности пищевой цепи
Анотація: Еволюція управління якістю залишила свій відтиск знань та досвіду на компаніях, що зазнавали змін. У статті представлено основні характеристики кожного з етапів еволюції — відбракування, контролювання якості, управління якістю, загального менеджменту якості, якості середовища — та виявлено передумови для появи етапу безпечності ланцюга постачання. Наведено основні нормативні документи Європейського Союзу з питань безпечності харчових продуктів.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\10.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)