Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=конкурентоспроможність молочної продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Джемелінська, Л. В.
(кандидат економічних наук).
Ризик-менеджмент в інноваційній діяльності молокопереробних підприємств України / Л. В. Джемелінська> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
молокопереробні підприємства
--
молокоперерабатывающие предприятия
--
інноваційна активність підприємств
--
инновационная активность предприятий
--
ризик-менеджмент
--
риск-менеджмент
--
інноваційна продукція
--
инновационная продукция
--
конкурентоспроможність
молочної
продукції
--
конкурентоспособность молочной продукции
--
молочна продукція
--
молочная продукция
--
ринок молока
--
рынок молока
--
ринок молочних продуктів
--
рынок молочных продуктов
--
концепції ефективного управління
--
концепции эффективного управления
--
управління ризиками
--
управление рисками
Анотація:
Присвячено визначенню можливостей використання ризик-менеджменту в інноваційній діяльності молокопереробних підприємств України. Обгрунтована необхідність застосування різних концепцій управління для підвищеня конкурентоспроможності
молочної
продукції
та активізації інноваційної діяльності підприємств.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
2.
Харіна, О. О.
(аспірант; Київський національний університет імені Тараса Шевченка).
Стан виробництва й переробки молока та молочних продуктів у сучасних умовах / О. О. Харіна> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 9
. - С. 119-123 : табл. - (Сторінка молодого науковця). - Бібліогр. наприкінці ст., 15 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
65.63
УДК
637.1(477)
Рубрики:
Молочна промисловість
Молочная промышленность
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
молокоперерабатывающие предприятия
--
молокопереробні підприємства
--
молочная продукция
--
молочна продукція
--
молочное хозяйство
--
молочне господарство
--
развитие молочного хозяйства
--
розвиток молочного господарства
--
мировой рынок
--
світовий ринок
--
конкурентоспособность отечественного молока
--
конкурентоспроможність
вітчизняного молока
--
конкурентоспособность молочной продукции
--
конкурентоспроможність
молочної
продукції
--
экологизация
--
екологізація
--
экологическая маркировка продукции
--
екологічне маркування
продукції
Анотація:
Висвітлено основні тенденції розвитку молочного господарства України, визначено основні проблеми формування продовольчої безпеки і виходу вітчизняних молокопереробних підприємств на світовий ринок.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Знайти схожі
>
3.
Чугаєвська, С. В.
Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності
молочної
продукції
: наукові дослідження / С. В. Чугаєвська> // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. -
№ 2
. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
339.137.2 : 637.115 (167)
Рубрики:
Молочна галузь
Молочная отрасль
Україна
Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція
--
молочная продукция
--
конкурентоспроможність
молочної
продукції
--
конкурентоспособность молочной продукции
--
молокопереробні підприємства
--
молокоперерабатывающие предприятия
--
сировина
--
сырье
--
переробка молока
--
переработка молока
--
готова продукція
--
готовая продукция
--
якість
молочної
подукції
--
качество молочной продукции
--
споживання
молочної
продукції
--
потребление молочной продукции
--
санітарно-гігієнічні властивості
молочної
сировини
--
санитарно-гигиенические свойства молочного сырья
--
показники конкурентоспроможності
--
показатели конкурентоспособности
Анотація:
Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної
продукції
необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку.
Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА
Знайти схожі
>
4.
Згурська, О. М.
(аспірант).
Шляхи підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств / О. М. Згурська> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. -
№ 3
. - С. 113-119 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Київська область
Європа
Кл.слова (ненормовані):
молочна промисловість
--
молочная промышленность
--
молокопереробні підприємства
--
молокоперерабатывающие предприятия
--
виробництво молока
--
производство молока
--
молочна продукція
--
молочная продукция
--
конкурентоспроможність
молочної
продукції
--
конкурентоспособность молочной продукции
--
молочна сировина
--
молочное сырье
--
якість
молочної
продукції
--
качество молочой продукции
--
управління якістю
--
управление качеством
--
стандартизація
--
стандартизация
--
сертифікація
--
сертификация
Анотація:
Узагальнено й обґрунтовано фактори забезпечення та підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств. Розглянуто та визначено роль стандартизації й сертифікації у забезпеченні якості та, як результат, конкурентоспроможності
молочної
продукції
. Також визначено і проаналізовано вимоги вітчизняного стандарту та директив ЄС щодо якості
молочної
сировини. Аналіз факторів, які формують якість
молочної
продукції
, показав, що виробництво якісного молока забезпечується чіткою системою господарських, зоотехнічних, ветеринарних і техніко-технологічних заходів, які попереджують причини та визначають критичні точки, а також методи усунення можливих відхилень від заданих параметрів у всьому харчовому ланцюзі. Запропоновано заходи для підвищення конкурентоспроможності
продукції
молокопереробних підприємств. Зроблено висновки про те, що основними резервами підвищення конкурентоспроможності
молочної
продукції
є запровадження високих стандартів, посилення концентрації виробництва, вдосконалення організації виробництва і праці, методів технологічного контролю, запровадження ефективної політики ресурсозабезпечення.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)