Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=качество соков<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Мазуренко, І.
Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості / І. Мазуренко> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контролювання якості
--
контроль качества
--
дитяче харчування
--
детское питание
--
виробництво соків
--
производство
соков
--
послуги
--
услуги
--
вимоги до контролювання якості
--
требования к контролю качества
--
качество
соков
--
якість соків
Анотація:
Розглянуто узагальнення єдиних вимог до контролювання якості та безпечності виробництва соків для дитячого харчування.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Бочарова, О.
(доктор технічних наук).
Експрес-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та
соков
их продуктів / О. Бочарова, І. Боброва, Л. Анісімова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 62-65 : ил. - Библиогр. в конце ст.
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
антоціанозабарвлені соки
--
антоциноокрашенные соки
--
соков
і продукти
--
соков
ые продукты
--
експрес-оцінювання якості соків
--
экспресс-оценки качества
соков
--
оптичний метод
--
оптический метод
--
качество
соков
--
якість соків
Анотація:
Проаналізовано можливості експрес-оцінювання якості та встановлення ймовірної фальсифікації соків та
соков
их продуктів оптичним методом. Встановлено критерії якості для анотціанозабарвлених соків.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Боброва, І.; Анісімова, Л.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)