Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=знецінення праці<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Григорців, Михайло Володимирович
(кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. В. Григорців, О. М. Герасименко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. -
№ 12
. - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
331
658.3
ББК
65.304.25г-6
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления персоналом
Теорія управління персоналом
Кл.слова (ненормовані):
качество труда
--
якість
праці
--
мотивационные системы
--
мотиваційні системи
--
обесценивание труда
--
знецінення
праці
--
стимулирование труда
--
стимулювання
праці
--
продуктивность труда
--
продуктивність
праці
--
система управления качеством труда
--
система управління якістю
праці
--
трудовая мотивация
--
трудові мотивації
--
управленческий инструментарий
--
управлінський інструментарій
Анотація:
Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості є одним з головних факторів їх економічного зростання. З розвитком новітніх технологій і автоматизації виробництва питання мотивації персоналу стають більш актуальними, оскільки людська праця втрачає свою цінність. Правильна модель мотиваційної системи повинна об'єднати керівника і робітників для досягнення мети і забезпечити
праці
вників сприятливими умовами
праці
. Мотивація допоможе
праці
внику належно ставитися до роботи та усвідомити, що є основою для професійного і службового зростання.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Герасименко, О.М. (Національний університет харчових технологій; м.Київ)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)