Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=дитяче харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Мазуренко, І.
Соки для дитячого
харчування
: основні загальні вимоги до контролювання якості / І. Мазуренко> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контролювання якості
--
контроль качества
--
дитяче
харчування
--
детское питание
--
виробництво соків
--
производство соков
--
послуги
--
услуги
--
вимоги до контролювання якості
--
требования к контролю качества
--
качество соков
--
якість соків
Анотація:
Розглянуто узагальнення єдиних вимог до контролювання якості та безпечності виробництва соків для дитячого
харчування
.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Термостатний спосіб виробництва
– гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого
харчування
/ Ю. С. Українцева [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. -
Вип. 32(1254)
. - С. 123-132 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
637.1
ББК
36.95
Рубрики:
Пищевые производства
Производство молока и молочных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво молока і молочних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
дитяче
харчування
--
детское питание
--
паста білкова
--
паста белковая
--
зберігання
--
хранение
--
температура хранения
--
иемпература зберігання
--
органолептичні показники
--
органолептические показатели
--
кислотність
--
кислотность
--
мікробіологічні показники
--
микробиологические показатели
--
біохімічні показники
--
биохимические показатели
--
пробіотичні властивості
--
пробиотические свойства
Анотація:
Викладені результати досліджень зміни показників якості паст білкових дитячого
харчування
з високими гіпоалергенними, пробіотичними, в т.ч. антагоністичними, властивостями при зберіганні в герметичній тарі при температурі (4 ± 2) °С протягом 28 діб. Показано, що при зазначених умовах протягом 24 діб досліджені зразки мають високі органолептичні, нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та біохімічних показники якості. Встановлено, що граничний термін зберігання паст білкових дитячого
харчування
при температурі (4 ± 2) °С не повинен перевищувати 12 діб з урахуванням коефіцієнта запасу для кисломолочних продуктів дитячого
харчування
(за умови зберігання в герметичній тарі).
Дод.точки доступу:
Українцева, Ю. С.; Ткаченко, Н. А.; Авершина, А. С.; Павленко, О. Т.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)