Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>S=Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 65.04(4УКР-4ДНІ)в
Автор(и)
: Дашко І.М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна)
Назва
: Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості
Місце публікування
: Формування ринкових відносин в Україні: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ, 2013. - № 7/8. - С. 160-164: табл., граф.
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
: 65.04(4УКР-4ДНІ)в + 65.304.25(4УКР-4ДНІ)в-6
Предметні рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.
Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр.
Географіч. рубрики:
Украина
Україна
Днепропетровская область
Дніпропетровська область
Анотація:
Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Заинчковский, Анатолий Александрович (доктор экономических наук; профессор; заведующий кафедрой прикладной экономики Национального университета пищевых технологий; г. Киев), Новотейко, Ирина Виталиевна, Слободян, Наталья Ярославовна
Назва
: Тенденции развития кондитерского рынка Украины
Місце публікування
: Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2014. - № 11. - С. 91-98: табл., граф., схем.
Примітки
: Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
: 65.304.25(4УКР)в-2
Предметні рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.
Економіка харчової промисловості, 2100-2012 рр.
Географіч. рубрики:
Украина
Україна
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кондитерская отрасль--кондитерська галузь--кондитерские изделия--кондитерські вироби--методология стратегического управления--методологія стратегічного управління--мучные изделия--борошняні вироби--рынок кондитерских изделий--ринок кондитерських виробів--рыночные тенденции--ринкові тенденції--целевое рыночное предложение--цільова ринкова пропозиція--экспорт кондитерских изделий--експорт кондитерських виробів
Анотація:
Исследованы состояние, проблемы и перспективы развития кондитерского рынка Украины. Установлено, что рынок кондитерских изделий характеризуется высоким уровнем конкуренции, насыщенностью и широким ассортиментом продукции, динамично обновляется и удовлетворяет текущие потребности потребителей. Для производителей кондитерской продукции, функционирующих в условиях изменяющейся внешней среды, перспективными направлениями развития являются расширение географии экспорта и усиление целевого предложения на внутреннем рынке.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)