Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.04(4УКР-4ДНІ)в
Автор(и) : Дашко І.М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна)
Назва : Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ, 2013. - № 7/8. - С. 160-164: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 65.04(4УКР-4ДНІ)в + 65.304.25(4УКР-4ДНІ)в-6
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.
Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр.
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Днепропетровская область
Дніпропетровська область
Анотація: Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заинчковский, Анатолий Александрович (доктор экономических наук; профессор; заведующий кафедрой прикладной экономики Национального университета пищевых технологий; г. Киев), Новотейко, Ирина Виталиевна, Слободян, Наталья Ярославовна
Назва : Тенденции развития кондитерского рынка Украины
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2014. - № 11. - С. 91-98: табл., граф., схем.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)в-2
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.
Економіка харчової промисловості, 2100-2012 рр.
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерская отрасль--кондитерська галузь--кондитерские изделия--кондитерські вироби--методология стратегического управления--методологія стратегічного управління--мучные изделия--борошняні вироби--рынок кондитерских изделий--ринок кондитерських виробів--рыночные тенденции--ринкові тенденції--целевое рыночное предложение--цільова ринкова пропозиція--экспорт кондитерских изделий--експорт кондитерських виробів
Анотація: Исследованы состояние, проблемы и перспективы развития кондитерского рынка Украины. Установлено, что рынок кондитерских изделий характеризуется высоким уровнем конкуренции, насыщенностью и широким ассортиментом продукции, динамично обновляется и удовлетворяет текущие потребности потребителей. Для производителей кондитерской продукции, функционирующих в условиях изменяющейся внешней среды, перспективными направлениями развития являются расширение географии экспорта и усиление целевого предложения на внутреннем рынке.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)