Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість інформації<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.39с-2
Автор(и) : Фан, Вей-Шан (старший викладач кафедри бізнес-адміністрування Університету Нанхуа; пос.Далін; Тайвань; PhD (менеджмент))
Назва : Вплив сприйняття доступності і якості інформації на веб-сайті на управління клієнтськими знаннями і потоковим досвідом
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2013. - № 1. - С. 515-526: табл., схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовоюВ ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.39с-2
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика информатики
Економіка інформатики
Анотація: Вивчено чинники, які впливають на онлайн-шопінг, і визначено чинники, що залучають споживачів на веб-сайт і зміцнюють лояльність клієнтів. Використано модель структурного рівняння для розробки інтегрованої моделі причинно-наслідкових залежностей, щоб підствердити, що вплив на управління клієнтським знанням і потоковим досвідом є основним чинником успішного веб-сайту. Результати дослідження підтвердили, що всі 4 змінні позитивно впливають на веб-сайт, а перевірочні результати показали, що загальні критерії придатності моделі і придатності внутрішньої структури досягають рівня, за якого теоретична модель підтверджується. З практичної точку зору доведено, що при розробці веб-сайту необхідно сконцентруватися на управлінні клієнтським знанням і створенні потокового досвіду для подальшого стимулювання пошуків по сайту. До того ж, сайти повинні надавати пакет інтегрованої інформації і дозволяти користувачам миттєво знаходити інофрмацію, задовлльняти їх запити і долати інформаційне занепокоєння.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 004:002
Автор(и) : Друк В. В. (кандидат державного управління; докторант кафедри інформаційної політики та електронного урядування)
Назва : Теоретична ідентифікація поняття "інформація" в державному управлінні
Місце публікування : Інвестиції: Практика та досвід: Аналіз. Прогнози. Коментар/ Засновник: Стадник С.Б. - К: Видавець: Товариство"Соло-Фінанс", 2017. - № 9. - С. 106-109
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 004:002
ББК : 73
Предметні рубрики: Інформація
Інформатизація суспільства. Інформаційна політика
Информация
Информатизация общества. Информационная политика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інформація--інформаційне забезпечення--державне управління--категорії інформації--якість інформації--принципи інформаційних відносин--мімімальність інформації--достатність інформації--державна інформаційна політика--информация--информационное обеспечение--государственное управление--категории информации--качество информации--принципы информационных отношений--мимимальность информации--достаточность информации--государственная информационная политика
Анотація: Присвячено аналізу сучасного наукового дискурсу щодо визначення поняття "інформація", наголошено на важливості інформації для державного управління, виділено специфічні властивості інформації, які є важливими для підвищення її якості, досліджено проблемні аспекти практичної реалізації принципів інформаційних відносин, розглянуто зміст понять "інформація про діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування", "інформація в управлінні соціальними системами", а також ознаки інформації, констатовано наявність дискусії, яка триває й досі щодо сутності категорії "інформація".
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Роганова, Ганна Олександрівна (кандидат економічних наук; старший викладач кафедри фінансів Науково-дослідного інституту економіки та управління Національного університету харчових технологій; м.Київ)
Назва : Індексний метод аналізу цін продукції харчової промисловості
Серія: Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2018. - № 4. - С. 73-85: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338.5:642.5
ББК : 65.304.25(4УКР)с-86
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Финансы пищевой промышленности, 2010-2017 гг.
Фінанси харчової промисловості, 2010-2017 рр.
Методология ценообразования
Методологія ціноутворення
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая методология--анкалітична методологія--гершенкрона эффект--гершенкрона ефект--доходность предприятий--прибутковість підприємств--расходы предприятий--витрати підприємств--индекс ласпейреса--індекс ласпейреса--индекс пааше--індекс пааше--индекс потребительских цен--індекс споживчих цін--индексное оценивание--індексне оцінювання--качество информации--якість інформації--ласпейреса индекс--ласпейреса індекс--пааше индекс--пааше індекс--продукты питания--продукти харчування--алкогольні напої--алкогольные напитки--тютюнові вироби--табачные изделия--предприятия пищевой промышленности--підприємства харчової промисловості--расходы предприятий пищевой промышленности--витрати підприємств харчової промисловості--расчетные алгоритмы--розрахункові алгоритми--регионы украины--регіони україни--зарубіжний досвід--зарубежный опыт--себестоимость продукции--собівартість продукції--статистическая информация--статистична інформація--стоимость продукции--вартість продукції--товаропроизводители--товаровиробники--финансовые механизмы--фінансові механізми--эффект гершенкрона--ефект гершенкрона
Анотація: Проведено науковий пошук факторів, що впливають на індекс споживчих цін (ІСЦ) та не є врахованими при його визначенні. Поетапно проаналізовано механізм формування ІСЦ, виявлено недоліки існуючого алгоритму розрахунку ІСЦ. Оцінено ефективність харчової промисловості Україні в цілому за допомогою індексного методу. Запропоновано заходи, що можуть підвищити якість збору інформації та статистичну значимість ІСЦ.
Перейти к внешнему ресурсу: \\new\textlok\Акт_пробл_економ_2018\Акт_пробл_економ_2018_4\9.pdf
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)