Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=щавелевая кислота<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Богданова, Вікторія
Назва : Чому продукти кислі на смак?
Місце публікування : Колосок. - Львів: Міські інформаційні системи, 2016. - № 8. - С. 10-15: фото.цв.
Примітки : В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Предметні рубрики: Органічна хімія
Органическая химия
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вкусы--смаки--органи чуття--органы чувств--химические вещества--хімічні речовини--химические соединения--хїмічні сполуки--кислоты--кислоти--уксусная кислота--оцтова кислота--аскорбиновая кислота--аскорбінова кислота--муравьиная кислота--мурашина кислота--лимонная кислота--лимонна кислота--щавелевая кислота--щавлева кислота--молочные продукты--молочні продукти--витамин с--вітамін с--кислий смак--кислый вкус
Анотація: Про смаки у нашому житті, а беспосередньо про кислий смак. Про природні кислоти, рослини, які мають кислий смак, про синтетичні кислоти та про їхню роль у житті людини.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)