Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=щавелевая кислота<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Богданова, Вікторія
Назва
: Чому продукти кислі на смак?
Місце публікування
: Колосок. - Львів: Міські інформаційні системи, 2016. - № 8. - С. 10-15: фото.цв.
Примітки
: В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Предметні рубрики:
Органічна хімія
Органическая химия
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): вкусы--смаки--органи чуття--органы чувств--химические вещества--хімічні речовини--химические соединения--хїмічні сполуки--кислоты--кислоти--уксусная кислота--оцтова кислота--аскорбиновая кислота--аскорбінова кислота--муравьиная кислота--мурашина кислота--лимонная кислота--лимонна кислота--
щавелевая кислота
--щавлева кислота--молочные продукты--молочні продукти--витамин с--вітамін с--кислий смак--кислый вкус
Анотація:
Про смаки у нашому житті, а беспосередньо про кислий смак. Про природні кислоти, рослини, які мають кислий смак, про синтетичні кислоти та про їхню роль у житті людини.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)