Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібопекарські підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т.М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна")
Назва : Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2012. - № 11. - С. 228-231
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)-80
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко, Тетяна Миколаївна (здобувач; старший викладач)
Назва : Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право: інформаційно-аналітичний журнал. - К, 2013. - № 1. - С. 18-20 (Шифр Е3/2013/1)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
УДК : 338.45:68+338.45:664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Анотація: Присвячено дослідженню оцінки ефективності напрямів підвищення якості продукції для удосконалення процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динамику ї зміни.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття зі збірника (випуск видання, що продовж.)
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна")
Назва : Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах
Серія: Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)-80
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т.М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна")
Назва : Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості
Серія: Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 2. - С. 170-174: схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)-80
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 338.45:68
Автор(и) : Васільцова, Олена Володимирівна (аспірант)
Назва : Уточнення структури основних засобів хлібопекарських підприємств в контексті особливостей галузі
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право: інформаційно-аналітичний журнал. - К, 2014. - № 5. - С. 13-18: табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338.45:68
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Економіка харчової промисловості
Экономика
Экономика пищевой промышленности
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Вінницька область
Винницкая область
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібопекарська промисловість--хлібопекарські підприємства--основні засоби хлібопекарських підприємств--виробничі основні засоби--невиробничі основні засоби--галузева структура основних засобів--хлебопекарская промышленность--хлебопекарские предприятия--основные средства хлебопекарских предприятий--производственные основные средства--непроизводственные основные средства--отраслевая структура основных средств
Анотація: Розглядається стан основних підприємств хлібопекарської промисловості Вінницької області. Уточняються класифікація основних засобів. Досліджуються економічна сутність виробничих і невиробничих основних засобів. Здійснений розподіл груп виробничих основних засобів хлібопекарської промисловості на активну і пасивну частини.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 338.45:664
Автор(и) : Ткач, Уляна Володимирівна (викладач; аспірант)
Назва : Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право: інформаційно-аналітичний журнал. - К, 2014. - № 6. - С. 10-15: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338.45:664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Економіка харчової промисловості, 2000-2012 рр.
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 2000-2012 гг.
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стратегія розвитку підприємств--інноваційні ризики підприємств--собівартість продукції--багатофакторні моделі--сценарний аналіз--хлібопекарські підприємства--хлібопекарська галузь--валовий прибуток підприємств--фонд оплати праці--економіка підприємств--досвід підприємств--стратегия развития предприятий--инновационные риски предприятий--себестоимость продукции--многофакторные модели--сценарный анализ--хлебопекарные предприятия--хлебопекарная отрасль--валовая прибыль предприятий--фонд оплаты труда--экономика предприятий--опыт предприятий
Анотація: Проаналізовано основні етапи прогнозування, що полягають у дослідженні тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі в умовах впливу інноваційного ризику. Запропоновано логічну послідовність дій щодо прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Грибан, Сергій Вікторович (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет)
Назва : Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону
Місце публікування : Економіка АПК: міжнародний науково-виробничий журнал / Засновник: Міністерство сільського господарства і продовольства України : К., 2015. - № 1. - С. 113-120: табл.; рис.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338.45: 68+338.45: 664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика легкой и пищевой промышленности
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Житомирська область
Житомирская область
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібопекарська галузь--хлебопекарная отрасль--хлібопекарська промисловість--хлебопекарная промышленность--хлібопекарські підприємства--хлебопекарные предприятия--управленческий учет--упралінський облік--реінжиніринг--реинжиниринг--бізнес-процеси--бизнес-процессы--фінансові результати--финансовые результаты--операційні витрати--операционные расходы--прибутковість капіталу--прибыльность капитала--оборотність активів--оборачиваемость активов--управління прибутком--управление прибылью
Анотація: Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.
Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.304.25г-6
Автор(и) : Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій), Труш, Юлія Леонідівна
Назва : Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2015. - № 1. - С. 378-381: табл.
Примітки : Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25г-6
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления персоналом
Теорія управління персоналом
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кадры--кадри--продукция пищевой промышленности--продукція харчової промисловості--профессиональные квалификации--професійні кваліфікації--підвищення кваліфікації--повішение квалификации--качество персонала--якість персоналу--якість праці--качество труда--трудовые ресурсы--трудові ресурси--управление качеством--управління якістю--хлебопекарные предприятия--хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.052.5(4УКР)
Автор(и) : Колумбет О.П. (кандидат економічних наук; доцент; професор кафедри обліку та загальноекономічних дисциплін Відкритого міжналродного університету розвитку людини "Україна")
Назва : Аналіз оборотних матеріальних активів у хлібопекарній галузі : напрями дослідження науковців
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2015. - № 5. - С. 183-186: табл., граф., схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою.В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.052.5(4УКР) + 65.304.25(4УКР)-93
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства
Бухгалтерський облік в галузях господарства
Финансы пищевой промышленности, 2003-2013 гг.
Фінанси харчової промисловості, 2003-2013 рр.
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): анализ оборотных материальных активов--аналіз оборотних матеріальних активів--ассортимент--асортимент--организационные аспекты--організаційні аспекти--отраслевые рынки--отраслевые рынки--виробничі запаси--производственные запасы--управленческий анализ--управлінський аналіз--хлібопекарська галузь--хлебопекарная отрасль--хлібопекарські підприємства--хлебопекарные производства
Анотація: Досліджено сучасний стан ринку хліба і хлібобулочних виробів в Україні. На основі проведеного дослідження виділені основні проблеми в діяльності хлібопекарських підприємств України. Обгрунтовано теоретичні положення та методичні рекомендації з управлінського аналізу оборотних матеріальних активів хлібопекарських підприємств для інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Жайворонок Л. В. (старший викладач)
Назва : Структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України
Місце публікування : Економіка та держава: міжнародний науково-практичний журнал/ Засновник Кучеренко Т.Б. - К, 2017. - № 1. - С. 82-87: табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338.45:68+338.45:664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ринок хліба--рынок хлеба--хлібопекарські підприємства--хлебопекарные предприятия--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--обсяг виробництва--объем производства--асортимент товарів--ассортимент товаров--конкуренція--конкуренция
Анотація: Досліджено та охарактеризовано структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України, специфіку господарської діяльності окремих підприємств галузі та умови формування їх маркетингової товарної політики. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)