Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=хлебопекарные предприятия<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-13
>
1.
Сурніна, Катерина
(кандидат економічних наук; професор Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського).
Методика аналітичних процедур при аудиті фінансової звітності (на прикладі хлібопекарних підприємств України) / К. Сурніна> // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 5
. - С. 41-48 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
657.6:664.6
Рубрики:
Аудит
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарні підприємства
--
технологические процессы
--
технологічні процеси
--
аудит финансовой отчетности
--
аудит фінансової звітності
--
финансовая отчетность
--
фінансова звітність
--
аналитические процедуры
--
аналітичні процедури
--
эффективность
--
ефективність
--
расходы
--
витрати
--
аудиторские процедуры
--
аудиторські процедури
--
технологические процессы производства хлебобулочных изделий
--
технологічні процеси виробництва хлібобулочних виробів
--
международные стандарты аудиту
--
міжнародні стандарти аудиту
--
МСА
--
аудиторские проверки
--
аудиторські перевірки
Анотація:
У статті висвітлено методику використання аналітичних процедур при аудиті хлібопекарних підприємств. Здійснено аналіз різних стадій процесу хлібопечення, рекомендовано необхідні аналітичні процедури при аудиті від початку виробничого процесу до складання фінансової звітності у цілому по підприємству.
Утримувачі документа:
ДНУЗТ
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
2.
65.304.25(4УКР)в7-2
Z 99
Ібрагімов, Ернест Енверович
(кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри "Фінансів та туризму"; Кримський факультет Запорізького національного університету; м. Сімферополь).
Особливості формування стратегічного плану в корпораціях хлібопекарської галузі / Е. Е. Ібрагімов> // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. -
№ 9
. - С. 134-138 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)в7-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Корпоративне управління
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
интеллектуальный капитал
--
інтелектуальний капітал
--
корпоративное управление
--
конкурентные преимущества
--
конкурентні переваги
--
производственные затраты
--
виробничі витрати
--
стратегическое планирование
--
стратегічне планування
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарні підприємства
--
рентабельність власного капіталу
--
рентабельность собственного капитала
--
управління персоналом
--
управление персоналом
Анотація:
Розглянуто проблему диверсифікації ринків збуту і збереження конкурентної переваги підприємства при формуванні плану стратегії на основі інтелектуальної підтримки на ПАТ "Кримхліб". Визначено, що істотним фактором конкурентної переваги підприємств є використання активів знань та формування ефективного стратегічного планування завдяки застосуванню сучасних виробничих технологій та обладнанню, а також високий рівень знань трудового персоналу.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Крымхлеб, ОАО \о нем\; Кримхліб \о нем\
Знайти схожі
>
3.
Корнієнко, Тетяна Миколаївна
(здобувач; старший викладач).
Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції / Т. М. Корнієнко> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. -
№ 1
. - С. 18-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:68+338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Кл.слова (ненормовані):
якість готової продукції
--
качество готовой продукции
--
якість продукції
--
качество продукции
--
хлібопекарські підприємства
--
хлебопекарные предприятия
--
управління якістю продукції
--
управление качеством продукции
--
економічна ефективність
--
экономическая эффективность
--
оцінка економічної ефективності
--
оценка экономической эффективности
Анотація:
Присвячено дослідженню оцінки ефективності напрямів підвищення якості продукції для удосконалення процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динамику ї зміни.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
4.
Корнієнко, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. -
№ 1
. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок
--
єдині системи закупівель
--
единые торги
--
єдині торги
--
интегрированные управленческие системы
--
інтегровані управлінські системи
--
информационные технологии
--
інформаційні технології
--
IT-решения
--
IT-рішення
--
компьютерные системы
--
комп'ютерні системи
--
качество продукции
--
якість продукції
--
модульное структурирование
--
модульне структурування
--
онлайн-закупки
--
онлайн-закупівлі
--
пекарни
--
пекарні
--
постоянные улучшения
--
постійні покращення
--
потребительская ориентация
--
споживацька орієнтація
--
процессные подходы
--
процесні підходи
--
сбытовые преимущества
--
збутові переваги
--
сырьевые поставщики
--
сировинні постачальники
--
управленческая ответственность
--
управлінська відповідальність
--
управлінське лідерство
--
управленческое лидерство
--
целевая направленность
--
цільова спрямованість
--
хлебобулочные изделия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
CSB-системы
--
CSB-системи
--
управління якістю
--
управление качеством
Анотація:
Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
5.
Корнієнко, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. -
№ 2
. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство
--
галузеве лідерство
--
управление качеством продукции
--
управління якістю продукції
--
персонал
--
продуктовый ассортимент
--
продуктовий асортимент
--
производственное планирование
--
виробниче планування
--
производственные процессы
--
виробничі процеси
--
управленческие принципы
--
управлінські принципи
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
харчові підприємства
--
пищевые предприятия
Анотація:
Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
6.
Труш, Ю. П.
(асистент Національного університету харчових технологій України).
Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. -
№ 11
. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25в6-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность
--
внутріщньогалузева конкурентоспроможність
--
управление качеством продукции
--
управління якістю
--
качество продукции
--
якість продукції
--
комплексные целевые программы
--
комплексні цільові програми
--
программно-целевое планирование
--
програмно-цільове планування
--
управленческие системы
--
управлінські системи
--
хлебопекарная отрасль
--
хлібопекарська галузь
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарні підприємства
Анотація:
Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
7.
Ткач, Уляна Володимирівна
(викладач; аспірант).
Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику / У. В. Ткач> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. -
№ 6
. - С. 10-15 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка харчової промисловості, 2000-2012 рр.
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 2000-2012 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
стратегія розвитку підприємств
--
інноваційні ризики підприємств
--
собівартість продукції
--
багатофакторні моделі
--
сценарний аналіз
--
хлібопекарські підприємства
--
хлібопекарська галузь
--
валовий прибуток підприємств
--
фонд оплати праці
--
економіка підприємств
--
досвід підприємств
--
стратегия развития предприятий
--
инновационные риски предприятий
--
себестоимость продукции
--
многофакторные модели
--
сценарный анализ
--
хлебопекарные предприятия
--
хлебопекарная отрасль
--
валовая прибыль предприятий
--
фонд оплаты труда
--
экономика предприятий
--
опыт предприятий
Анотація:
Проаналізовано основні етапи прогнозування, що полягають у дослідженні тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі в умовах впливу інноваційного ризику. Запропоновано логічну послідовність дій щодо прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі.
Дод.точки доступу:
Дрогобицький хлібзавод \о нем\; Дрогобицький хлібокомбінат \о нем\
Знайти схожі
>
8.
Труш, Ю. П.
(кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2014. -
№ 5
. - С. 140-143 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)в6-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
организационные процессы
--
організаційні процеси
--
управление качеством
--
управління якістю
--
якість продукції
--
качество продукции
--
управленческие системы
--
управлінські системи
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарні підприємства
--
хлібобулочна продукція
--
хлебобулочная продукция
Анотація:
Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов'язані з їх аналізом.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\Форм_ринк_відносин_в_Укр_2014_5\33.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\
Знайти схожі
>
9.
Грибан, Сергій Вікторович
(аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. -
№ 1
. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45: 68+338.45: 664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Украина
Житомирська область
Житомирская область
Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь
--
хлебопекарная отрасль
--
хлібопекарська промисловість
--
хлебопекарная промышленность
--
хлібопекарські підприємства
--
хлебопекарные предприятия
--
управленческий учет
--
упралінський облік
--
реінжиніринг
--
реинжиниринг
--
бізнес-процеси
--
бизнес-процессы
--
фінансові результати
--
финансовые результаты
--
операційні витрати
--
операционные расходы
--
прибутковість капіталу
--
прибыльность капитала
--
оборотність активів
--
оборачиваемость активов
--
управління прибутком
--
управление прибылью
Анотація:
Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.
Перейти к внешнему ресурсу:
текст статьи
Знайти схожі
>
10.
Труш, Ю. П.
(кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш, Ю. Г. Левченко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. -
№ 10
. - С. 106-109 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
управление качеством
--
управління якістю
--
потребители хлебобулочной продукции
--
споживачі хлібобулочної продукції
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарні підприємства
--
управленческие системы
--
управлінські системи
--
хлебопекарная отрасль
--
хлібопекарська галузь
Анотація:
Із розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов'язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формування вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-13
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)