Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлебопекарные предприятия<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-13 
1.


    Сурніна, Катерина (кандидат економічних наук; професор Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського).
    Методика аналітичних процедур при аудиті фінансової звітності (на прикладі хлібопекарних підприємств України) / К. Сурніна // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2012. - № 5. - С. 41-48 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Аудит
   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- технологические процессы -- технологічні процеси -- аудит финансовой отчетности -- аудит фінансової звітності -- финансовая отчетность -- фінансова звітність -- аналитические процедуры -- аналітичні процедури -- эффективность -- ефективність -- расходы -- витрати -- аудиторские процедуры -- аудиторські процедури -- технологические процессы производства хлебобулочных изделий -- технологічні процеси виробництва хлібобулочних виробів -- международные стандарты аудиту -- міжнародні стандарти аудиту -- МСА -- аудиторские проверки -- аудиторські перевірки
Анотація: У статті висвітлено методику використання аналітичних процедур при аудиті хлібопекарних підприємств. Здійснено аналіз різних стадій процесу хлібопечення, рекомендовано необхідні аналітичні процедури при аудиті від початку виробничого процесу до складання фінансової звітності у цілому по підприємству.

Утримувачі документа:
ДНУЗТ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.
   65.304.25(4УКР)в7-2
   Z 99


    Ібрагімов, Ернест Енверович (кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри "Фінансів та туризму"; Кримський факультет Запорізького національного університету; м. Сімферополь).
    Особливості формування стратегічного плану в корпораціях хлібопекарської галузі / Е. Е. Ібрагімов // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 9. - С. 134-138 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в7-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Корпоративне управління

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
интеллектуальный капитал -- інтелектуальний капітал -- корпоративное управление -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- производственные затраты -- виробничі витрати -- стратегическое планирование -- стратегічне планування -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- рентабельність власного капіталу -- рентабельность собственного капитала -- управління персоналом -- управление персоналом
Анотація: Розглянуто проблему диверсифікації ринків збуту і збереження конкурентної переваги підприємства при формуванні плану стратегії на основі інтелектуальної підтримки на ПАТ "Кримхліб". Визначено, що істотним фактором конкурентної переваги підприємств є використання активів знань та формування ефективного стратегічного планування завдяки застосуванню сучасних виробничих технологій та обладнанню, а також високий рівень знань трудового персоналу.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Крымхлеб, ОАО \о нем\; Кримхліб \о нем\

Знайти схожі

3.


    Корнієнко, Тетяна Миколаївна (здобувач; старший викладач).
    Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції / Т. М. Корнієнко // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. - № 1. - С. 18-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

Кл.слова (ненормовані):
якість готової продукції -- качество готовой продукции -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управління якістю продукції -- управление качеством продукции -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- оцінка економічної ефективності -- оценка экономической эффективности
Анотація: Присвячено дослідженню оцінки ефективності напрямів підвищення якості продукції для удосконалення процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динамику ї зміни.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

4.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок -- єдині системи закупівель -- единые торги -- єдині торги -- интегрированные управленческие системы -- інтегровані управлінські системи -- информационные технологии -- інформаційні технології -- IT-решения -- IT-рішення -- компьютерные системы -- комп'ютерні системи -- качество продукции -- якість продукції -- модульное структурирование -- модульне структурування -- онлайн-закупки -- онлайн-закупівлі -- пекарни -- пекарні -- постоянные улучшения -- постійні покращення -- потребительская ориентация -- споживацька орієнтація -- процессные подходы -- процесні підходи -- сбытовые преимущества -- збутові переваги -- сырьевые поставщики -- сировинні постачальники -- управленческая ответственность -- управлінська відповідальність -- управлінське лідерство -- управленческое лидерство -- целевая направленность -- цільова спрямованість -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- CSB-системы -- CSB-системи -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

5.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

6.


    Труш, Ю. П. (асистент Національного університету харчових технологій України).
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность -- внутріщньогалузева конкурентоспроможність -- управление качеством продукции -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- комплексные целевые программы -- комплексні цільові програми -- программно-целевое планирование -- програмно-цільове планування -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства
Анотація: Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

7.


    Ткач, Уляна Володимирівна (викладач; аспірант).
    Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику / У. В. Ткач // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 6. - С. 10-15 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2012 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2012 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
стратегія розвитку підприємств -- інноваційні ризики підприємств -- собівартість продукції -- багатофакторні моделі -- сценарний аналіз -- хлібопекарські підприємства -- хлібопекарська галузь -- валовий прибуток підприємств -- фонд оплати праці -- економіка підприємств -- досвід підприємств -- стратегия развития предприятий -- инновационные риски предприятий -- себестоимость продукции -- многофакторные модели -- сценарный анализ -- хлебопекарные предприятия -- хлебопекарная отрасль -- валовая прибыль предприятий -- фонд оплаты труда -- экономика предприятий -- опыт предприятий
Анотація: Проаналізовано основні етапи прогнозування, що полягають у дослідженні тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі в умовах впливу інноваційного ризику. Запропоновано логічну послідовність дій щодо прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі.


Дод.точки доступу:
Дрогобицький хлібзавод \о нем\; Дрогобицький хлібокомбінат \о нем\

Знайти схожі

8.


    Труш, Ю. П. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
    Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2014. - № 5. - С. 140-143 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
организационные процессы -- організаційні процеси -- управление качеством -- управління якістю -- якість продукції -- качество продукции -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- хлібобулочна продукція -- хлебобулочная продукция
Анотація: Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов'язані з їх аналізом.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Форм_ринк_відносин_в_Укр_2014_5\33.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

9.


    Грибан, Сергій Вікторович (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
    Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 1. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка легкої та харчової промисловості
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Житомирська область

    Житомирская область

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська промисловість -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управленческий учет -- упралінський облік -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- фінансові результати -- финансовые результаты -- операційні витрати -- операционные расходы -- прибутковість капіталу -- прибыльность капитала -- оборотність активів -- оборачиваемость активов -- управління прибутком -- управление прибылью
Анотація: Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи

Знайти схожі

10.


    Труш, Ю. П. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
    Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 10. - С. 106-109 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- потребители хлебобулочной продукции -- споживачі хлібобулочної продукції -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь
Анотація: Із розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов'язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формування вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)