Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися/В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К., 2010,N № 12.-С.32-35
|
>2.
| Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися. Шахрайство барменів/В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К., 2011,N № 1.-С.32-34
|
>3.
| Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися/В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -Київ, 2011,N № 2.-С.33-35
|
>4.
| Головач В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися. Аудиторська перевірка ресторану/В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К, 2011,N № 10.-С.34-39
|
>5.
| Nieh F.-P. Correlations between brand equity, customer cognitive value, and customer loyalty/F. -P. Nieh, C. -Y. Pong // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 3.-С.425-435
|
>6.
| Ніє Ф.-П. Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством/Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 4.-С.423-430
|
>7.
| Ніє Ф.-П. Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу/Ніє Фанг-Пеі // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 2.-С.421-430
|
>8.
| Ванг Ф.-Д. Дослідження ключових компетенцій дієтологів у їдальнях молодших шкіл м. Тайбей /Ванг Фу-Джін // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 2.-С.340-350
|
>9.
| Шпичак О. М. Проблеми ємності внутрішнього споживчого ринку сільськогосподарської продукції та продовольства в Україні в контексті купівельної спроможності населення/О. М. Шпичак, О. В. Боднар // Економіка АПК. -К., 2013,N № 6.-С.5-13
|
>10.
| Безродна С.М. Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України/С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2013,N № 3.-С.114-119
|
|
|