Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (3)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.

Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися/В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К., 2010,N № 12.-С.32-35
2.

Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися. Шахрайство барменів/В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К., 2011,N № 1.-С.32-34
3.

Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися/В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -Київ, 2011,N № 2.-С.33-35
4.

Головач В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися. Аудиторська перевірка ресторану/В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -К, 2011,N № 10.-С.34-39
5.

Nieh F.-P. Correlations between brand equity, customer cognitive value, and customer loyalty/F. -P. Nieh, C. -Y. Pong // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 3.-С.425-435
6.

Ніє Ф.-П. Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством/Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 4.-С.423-430
7.

Ніє Ф.-П. Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу/Ніє Фанг-Пеі // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 2.-С.421-430
8.

Ванг Ф.-Д. Дослідження ключових компетенцій дієтологів у їдальнях молодших шкіл м. Тайбей /Ванг Фу-Джін // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 2.-С.340-350
9.

Шпичак О. М. Проблеми ємності внутрішнього споживчого ринку сільськогосподарської продукції та продовольства в Україні в контексті купівельної спроможності населення/О. М. Шпичак, О. В. Боднар // Економіка АПК. -К., 2013,N № 6.-С.5-13
10.

Безродна С.М. Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України/С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2013,N № 3.-С.114-119
 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)