Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=методы определения показателей безопасности<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Вяткін, О.
Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
безпека життєдіяльності
--
безопасность жизнедеятельности
--
показники безпеки
--
показатели безопасности
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
токсичні елементи
--
токсичные элементы
--
генетично модифіковані організми
--
генетически модифицированные организмы
--
методи визначення показників безпеки
--
методы определения показателей безопасности
--
забруднювачі
--
загрязнители
Анотація:
Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.
Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)