Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=м'ясопереробні підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Пісучпен Р. Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки/Р. Пісучпен, П. Онгунарук // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2016,N № 3.-С.397-406
>
2.
Шпиг Ю.М. Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки/Ю. М. Шпиг // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2014,N № 4.-С.147-151
>
3.
Микитенко Т. Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього контролю витрат/Т. Микитенко, Т. Міщенко // Бухгалтерський облік і аудит, 2016,N № 10.-С.23-32
>
4.
Харенко А.О. Збут продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами/А. О. Харенко, М. А. Коротєєв, Т. І. Бортник // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2016,N № 10.-С.185-197
>
5.
Шлапак О. Конкурентоспроможність вітчизняного м'ясного скотарства/О. Шлапак // Економіст. -К, 2013,N № 2.-С.48-51
>
6.
Знак З.О. Дослідження процесу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства/З. О. Знак, Л. В. Савчук, Р. В. Мних // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". -Л., 2010,N № 667:Хімія, технологія речовин та їх застосування.-С.24-30
>
7.
Чеботарьов Є. В. Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопрдуктів Луганської області/Є. В. Чеботарьов // Регіональна економіка. -Львов:"Регіональна економіка", 2013,N № 2.-С.201-210
>
8.
Рябоконь В. П. Формування та використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств/В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК. -К., 2013,N № 6.-С.21-27
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)