Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=клюква<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 664.68
Автор(и) : Биканова М. В. , Куниця К. В., Леонов О. В.
Назва : Технологія борошняних кондитерських виробів спеціального призначення для людей, які займаються розумовою працею
Місце публікування : Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2017. - Вип. 53(1274). - С. 53-59: ил.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 664.68
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Пищевые производства
Кондитерское производство
Харчові виробництва
Кондитерське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--кондитерське виробництво--кондитерское производство--технології приготування--технологии приготовления--журавлина--клюква--корінь імбиру --корень имбиря--волоські горіхи--грецкие орехи--вироби спеціального призначення--изделия специального назначения
Анотація: Представлено результати досліджень щодо використання нових рецептурних компонентів в технології борошняних кондитерських виробів. На підставі одержаних результатів встановлено доцільність використання обраних рецептурних компонентів (журавлина, корінь імбиру, волоський горіх) при виробництві випечених кондитерських виробів – кейк попсів. Для одержаних зразків кондитерських виробів досліджено органолептичні показники, визначено вміст глютену, розрахунковим методом встановлено харчову і енергетичну цінність, вміст вітамінів і мінералів. Визначено, що використання запропонованих інгредієнтів дозволяє створити продукт підвищеної харчової цінності з одночасним зниженням енергетичної, та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)