Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=заморожене м'ясо курей<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Пісучпен Р. Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки/Р. Пісучпен, П. Онгунарук // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2016,N № 3.-С.397-406
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)