Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (10)Періодичні видання (друковані) (1)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=аварийные ситуации<.>
Загальна кількість знайдених документів : 53
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-53 
1.

Пресняков Н. И. Развитие национальной и межгосударственной нормативной технической базы в металлостроительстве с учетом второго поколения еврокодов/Н. И. Пресняков, В. К. Востров, В. Э. Абсиметов // Промышленное и гражданское строительство, 2013,N № 12.-С.6-12
2.

Примірна інструкція з охорони праці під час нарізання хліба у дошкільному навчальному закладі // Безпека життєдіяльності. -К., 2013,N № 12.-С.12-13
3.

Шешеня Н. Л. Современные методы повышения несущих свойств слабых грунтов оснований железных дорог/Н. Л. Шешеня // Строительные материалы, оборудование, технологии XXI века, 2013,N № 12.-С.38-40
4.

Меркин В. Е. Управление геотехническими рисками в подземном строительстве/В. Е. Меркин, М. Г. Зерцалов, Д. С. Конюхов // Метро и тоннели, 2013,N № 6.-С.36-39
5.

Примірна інструкція з охорони праці під час приготування їжі у дошкільному навчальному закладі // Безпека життєдіяльності. -К., 2014,N № 1.-С.16-17
6.

Щоб біда не застала зненацька // Безпека життєдіяльності. -К., 2014,N № 1.-С.40
7.

Еремеев П. Г. Стадионы. Безопасность. Аварийные ситуации/П. Г. Еремеев // Строительная механика и расчет сооружений, 2013,N № 6.-С.64-68
8.

Примірна інструкція з охорони праці під час нарізання овочів на овочерізці у дошкільному навчальному закладі // Безпека життєдіяльності. -К., 2013,N № 7.-С.4-5
9.

Пістунов І. М. Удосконалення математичних методів прогнозування аварій на вугільних шахтах/І. М. Пістунов, О. Ю. Чуріканова // Економічний часопис-XXI. -К., 2013,N № 5/6.-С.96-99
10.

Примірна інструкція з охорони праці під час обробки овочів, м'яса, риби у дошкільному навчальному закладі // Безпека життєдіяльності. -К., 2013,N № 6.-С.4-5
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-53 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)