Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ВИРОБНИЦТВО<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Васильченко, А. Н. (генеральный директор объединения "Укрхлебпром").
    Хлеб в Украине (рынок, упаковка, тенденции) : беседа / А. Н. Васильченко ; провел В. Кривошей // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 5. - С. 16-19. - табл., рис. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Хлебопекарное производство

   Упаковка

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- ринок хліба -- рынок хлеба -- особливості упаковки -- особенности упаковки -- интервью -- інтерв'ю
Анотація: Профессиональная оценка трансформации отношений производителя и потребителя хлеба, изменений в украинском хлебопекарском производстве, требований к упаковочным материалам.

Утримувачі документа:
НБ УИПА

Дод.точки доступу:
Кривошей, Валерій (кандидат хімічних наук)

Знайти схожі

2.


    Попова, Світлана Юріївна (кандидат технічних наук; доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи).
    Дослідження реологічних властивостей дріжджового тіста протягом ферментації [Текст] / С. Ю. Попова, А. В. Слащева // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 42(1214). - С. 199-204 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Хлібопекарне виробництво

   Пищевые производства

   Хлебопекарное производство

Кл.слова (ненормовані):
суха картопляна добавка -- вторинні продукти переробки картоплі -- вироби із дріжджового тіста -- структурно-механічні властивості дріжджового тіста -- в’язкість зразків тіста -- добавки різної концентрації -- хлібопекарське виробництво -- технологічний процес тістоутворення -- сухая картофельная добавка -- вторичные продукты переработки картофеля -- изделия из дрожжевого теста -- структурно-механические свойства дрожжевого теста -- вязкость образцов теста -- добавки различной концентрации -- хлебопекарное производство -- технологический процесс тестообразования
Анотація: Доведена перспективність використання сухої картопляної добавки (СКД) із вторинних продуктів переробки картоплі (ВППК) в технологіях виробів із дріжджового тіста. Встановлено, що використання СКД поліпшує фізичні та структурно-механічні властивості дріжджового тіста під час розстоювання. Досліджено вплив добавки на зміни напруження зсуву та в’язкості зразків тіста із додаванням СКД залежно від тривалості розстоювання та сорту борошна. Встановлено, що зміни в’язкості однакові як для контрольних зразків тіста з борошна обох досліджуваних партій, так і з додаванням СКД, що свідчить про можливість використання добавок різної концентрації без суттєвих змін структурно- механічних властивостей тіста.


Дод.точки доступу:
Слащева, Аліна В’ячеславівна (кандидат технічних наук; доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)