Пошуковий запит: <.>K=КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 183
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови/О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.55-57
|
>2.
| Міхалєва М. Дослідження спиртових розчинів імітансним методом/М. Міхалєва // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.50-54
|
>3.
| Малигіна В. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач"/В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.46-49
|
>4.
| Машкін Л. Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі/Л. Машкін // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.68-70
|
>5.
| Чурсіна Л. Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації/Л. Чурсіна, Т. Кузьміна, Г. Тихосова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.61-67
|
>6.
| Мазуренко І. Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості/І. Мазуренко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.58-60
|
>7.
| Гінзбург М. Щодо створення на підприємствах фондів нормативних документів/М. Гінзбург // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.25-30
|
>8.
| Гольдшмідт О. Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів/О. Гольдшмідт, В. Початовська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.21-24
|
>9.
| Новіков В. Упровадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог/В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.16-20
|
>10.
| Вяткін О. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів/О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.43-45
|
|
|