Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (13)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА<.>
Загальна кількість знайдених документів : 183
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови/О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.55-57
2.

Міхалєва М. Дослідження спиртових розчинів імітансним методом/М. Міхалєва // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.50-54
3.

Малигіна В. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач"/В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.46-49
4.

Машкін Л. Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі/Л. Машкін // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.68-70
5.

Чурсіна Л. Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації/Л. Чурсіна, Т. Кузьміна, Г. Тихосова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.61-67
6.

Мазуренко І. Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості/І. Мазуренко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.58-60
7.

Гінзбург М. Щодо створення на підприємствах фондів нормативних документів/М. Гінзбург // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.25-30
8.

Гольдшмідт О. Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів/О. Гольдшмідт, В. Початовська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.21-24
9.

Новіков В. Упровадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог/В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.16-20
10.

Вяткін О. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів/О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харьков, 2010,N N 3.-С.43-45
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)