Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.304.25г-6
Автор(и) : Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій), Труш, Юлія Леонідівна
Назва : Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2015. - № 1. - С. 378-381: табл.
Примітки : Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25г-6
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Теория управления персоналом
Теорія управління персоналом
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кадры--кадри--продукция пищевой промышленности--продукція харчової промисловості--профессиональные квалификации--професійні кваліфікації--підвищення кваліфікації--повішение квалификации--качество персонала--якість персоналу--якість праці--качество труда--трудовые ресурсы--трудові ресурси--управление качеством--управління якістю--хлебопекарные предприятия--хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)