Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.304.25г-6 Автор(и) : Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій), Труш, Юлія Леонідівна Назва : Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2015. - № 1. - С. 378-381: табл. Примітки : Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ ББК : 65.304.25г-6 Предметні рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Теория управления персоналом Теорія управління персоналом Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кадры--кадри--продукция пищевой промышленности--продукція харчової промисловості--профессиональные квалификации--професійні кваліфікації--підвищення кваліфікації--повішение квалификации--качество персонала--якість персоналу--якість праці--качество труда--трудовые ресурсы--трудові ресурси--управление качеством--управління якістю--хлебопекарные предприятия--хлібопекарські підприємства Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України) |