Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.290в7-5
Автор(и) : Крайноченко О.Ф. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій), Бєлова Т.Г., Олігова К.В.
Назва : Методичні підходи щодо комплексного оцінювання cтратегічного господарського портфеля підприємства
Серія: Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2014. - № 7. - С. 45-49: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІВ ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.290в7-5
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика предприятия
Економіка підприємства
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): адаптированная матрица бкг--адаптована матриця бкг--ассортимент продукции--бкг адаптированная матрица--бкг адаптована матриця--группировочные методы--групувальні методи--комплексное оценивание--комплексне оцінювання--маржинальный анализ--маржинальний аналіз--метод экстраполяции трендов--метод екстраполяції тренду--производственное назначение--виробниче призначення--стратегические хозяйственные портфели--стратегічні господарські портфелі--товарные номенклатуры--товарні номенклатури
Анотація: Розглянута проблема вибору оптимального комплексного маркетингового підходу щодо оцінювання стратегічно¬го господарського портфеля, який би задовольняв організації виробничого призначення. Досліджений метод поєднує аналіз господарського портфеля за допомогою адаптованої матриці БКГ, прогнозування майбутніх обсягів виробництва продукції та метод маржинального аналізу для найменш перспективних господарських підрозділів. Запропоновано комплексну методику аналізу товарної номенклатури та асортименту продукції.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Бєлова, Т.Г. (кандидат економічних наук.; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна); Олігова, К.В. (магістрант Національного університету харчових технологій)