Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 658.516
Автор(и) : Вяткін О., Гапонова Р.
Назва : Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів
Місце публікування : Стандартизація. Сертифікація. Якість: науково-технічний журнал. - Харьков, 2010. - N 3. - С. 43-45 (Шифр ssya/2010/3)
Примітки : Библиогр.: с. 45
УДК : 658.516
ББК : 30ц
Предметні рубрики: Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Анотація: Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.

Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.